PROGRAM PRO TV de Revelion 2020 31 decembrie 2019 - 1 ianuarie 2020

Program PRO TV de Revelion 31 decembrie 2019 - 1 ianuarie 2020

De Revelion 2020 PRO TV mizează cum ne-a obisnuit in ultimul timp pe filme bune în noaptea de Anul Nou.

Program PRO TV de Revelion 31 decembrie 2019

De la ora 20.30 la Pro TV e difuzată o comedie românească, “Pup-o, mă!” (cu Constantin Cotimanis, Cosmin Seleși, Cătălina Grama (Jojo) și Alexandru Pop în rolurile principale), în care urmărim trei ciobani trecuți de vârsta însurătorii, dar care în nici un an de Ziua Lânii n-au avut prilejul să coboare de la stână în sat, să pupe și ei o mândră.

pro tv program revelion 2020 1 ianuarie


Ținuți din scurt de un baci obsedat de avere, ei își petrec această zi cu oile și câinele Bobiță. Când își pierd orice urmă de speranță, două “zâne” de la Capitală își proptesc mașina în gardul stânii lor. Nu trebuie decât să le pupe, dar e complicat...

La ora 22.15 e difuzată altă comedie, “Vacanță all inclusive”. Mariajul soților Dave (Vince Vaughn) și Ronnie (Malin Akerman) se află în impas.

Sperând să-și salveze căsnicia, cei doi își invită șase prieteni să îi însoțească într-o excursie pe o insulă exotică.

Ajunși acolo, constată că rămânerea pe insulă e condiționată de frecventarea ședințelor de terapie de cuplu susținute de faimosul Marcel (Jean Reno), care îi supune la adevărate interogatorii despre relația în care se află.

La 0.15 intră pe post “Regele Scorpion: Lupta pentru putere”, în care Regele Scorpion luptă cu forțe întunecată, după ce e trădat de un apropiat.

Iar de la 2.00 este difuzată o comedie, “Weekend în familie”, o poveste cu un 4 iulie foarte aglomerat și 3 familii care intră în competiție pentru ocuparea celui mai bun loc de campare. În rolurile principale joacă Charlie Sheen și Leah Remini.

Program PRO TV pe 1 ianuarie 2020

“Cronicile din Narnia: Prințul Caspian” începe la 13.30. Este al doilea film din seria de trei în care frații Peter, Edmund, Lucy și Susan trec din lumea reală în regatul fermecat al Narniei, unde au parte de aventuri fabuloase.

La 16.15 e difuzată “Spot”, o comedie despre încurcăturile prin care trec un poștaș care face pe bona pentru un cățel și un agent FBI care încearcă să-și recupereze partenerul patruped.

Seara, de la ora 20.30,la Pro TV ruleaza “Brigada sinucigașilor”, în care un grup de nelegiuiți, prinși și băgați după gratii, acceptă misiuni sinucigașe sub acoperire ca să-și micșoreze pedeapsa. Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Cara Delevingne și Ben Affleck se află în distribuție.

La 22.30 începe filmul “Spionul care mi-a dat papucii”, o comedie, cu Mila Kunis și Justin Theroux, în care două prietene sunt prinse într-o conspirație internațională.
MAI POTI CITI