Program de Revelion 2020 NATIONAL TV si PRIMA TV 31 decembrie 2019 - 1 ianuarie 2020

Program TV de Revelion 2020 la Național TV 31 decembrie 2019

Național TV dă startul petrecerii de Revelion incepand cu ora 20.00, cu Corina Chiriac și Adrian Enache, care prezintă “Avem chef de Revelion”.

Gazdele de la National TV promit in noaptea de Anul Nou distracție și muzică bună, alături de invitații lor speciali: Matilda Pascal Cojocărița, Mariana Ionescu Căpitănescu, Cornelia și Lupu Rednic, Marcel Pavel, Anna Lesko, Andreea Antonescu, Diana Enache, Vali Vijelie, Constantin Enceanu, Liviu Puștiu, Cornel Borza, Nicu Paleru, Kamara, Ralflo, Rareș și taraful Cleante, Diana Matei, Emilia Ghinescu, Dan Ciotoi, Silvia Timiș, Șerban Horj, Stelu Pandelescu, Jeni Nicolau și Cornelia Tica.
ce vedem de revelion 2020 la national tv si prima tv

Program TV de Revelion 2020 la Prima TV

Doar filme românești se regăsesc în programul Prima TV în seara și noaptea de Revelion.

La ora 20.00 e difuzată comedia românescă “Astă seară dansăm în familie”, cu Violeta Andrei, Ioana Bulcă, Emilia Dobrin, Ștefan Mihăilescu-Brăila, Draga Olteanu Matei, Sebastian Papaiani și Stela Popescu. Temistocle T. Temistocle și Alecu A. Alecu, doi logodnici de profesie, colindă prin țară pentru a escroca femeile dornice să se mărite.

În plasa celor doi Don Juani care se prezintă drept persoane respectabile cad numeroase victime de diferite vârste, de la care aceștia reușesc să obțină importante sume de bani, în schimbul promisiunilor de căsătorie.

La 22.00, “Asfalt tango”, regizat de Nae Caranfil, intră pe post. E povestea a 11 românce tinere, care, ademenite de o femeie de afaceri energică, ce-și spune impresar, se îmbarcă într-un autocar via Paris, având în bagaje un contract de dansatoare-animatoare și în suflet speranța unei vieți “altfel”.

Soțul uneia dintre ele urmărește grupul, dorind să-și recupereze soția fugită de acasă.

Pe acest parcurs se înlănțuiesc drame, încurcături, întâmplări uneori comice, alteori tragicomice. Charlotte Rampling, Cătălina Răhăianu, Mircea Diaconu, Florin Călinescu și Delia Nartea evoluează în rolurile principale.

De la 0.30 este difuzat “Triunghiul morții”, cu Ilinca Goia, Valentin Teodosiu și George Alexandru, în regia lui Sergiu Nicolaescu.

Filmul “Triunghiul morții” reconstituie luptele purtate de armata română împotriva ocupanților germani, în Primul Război Mondial, în localitățile Mărăști, Mărășești și Oituz.
MAI POTI CITI