Pareri DIETA cu Apa Calda regim de slabire apreciat pe forumurile de detoxifiere

Nutritionistii sunt de parere ca un pahar cu apă caldă baut pe stomacul gol elimină toxinele nedorite pe care le depozităm din cauza unui stil de viață nesănătos.

Opinia generala este ca apa ajută stomacul și îmbunătățește funcțiile digestive.

De aceea pe forumurile de nutritie suntem sfatuiti sa inlocuim apa rece de dimineață cu apa caldă și vom vedea că apa calda face "minuni" pentru digestie.

Dieta cu apă caldă este o metodă ușoară și necostisitoare de a menține o stare de sănătate potrivită.

Multe persoane aleg să își înceapă ziua cu o cafea, altele cu ceai, unele trec direct la mic dejun, iar altele nu consumă absolut nimic.
pareri forum dieta cu apa calda bauta pe stomacul gol beneficii

Însă dacă vă gândiți să începeți ziua cu un pahar mare cu apă foarte caldă, pe stomacul gol, să știți că este una dintre cele mai bune decizii.

În felul acesta, vi se va îmbunătăți digestia, vi se va accelera metabolismul, iar corpul va fi susținut pentru a elimina toxinele.

Consumul de apa calda accelerează metabolismul și arderea grăsimilor, mai ales dacă va fi combinată cu o dietă potrivită și un program ușor de exerciții. 

Apa caldă crește temperatura corporală, intensifică metabolismul și ajută la arderea caloriilor mai rapid.

Efectele benefice ale apei calde se răsfrâng și asupra rinichilor și organelor excretoare. Apa caldă te scapă și de durerile stomacale cauzate de un metabolism lent sau digestie defectuoasă.

Apa caldă vă scapă și de dureri, mai ales de cele menstruale, deoarece relaxează mușchii stomacului. Ajută și în cazul altor crampe, îmbunătățește circulația și relaxează mușchii.

Beți un pahar pe stomacul gol și veți vedea ca acest obicei reduce frecvența problemelor stomacale precum balonarea, gazele sau constipația.

Un pahar cu apă caldă, lămâie și miere este un veritabil antitusiv pentru care nu vă trebuie rețetă. Apa caldă pe stomacul gol reprezintă un adevărat medicament la îndemâna tuturor.
MAI POTI CITI