PRIMA TV VANDUTA Oligarhului Vladimir Plahotniuc. Zvonuri adevarate?

Stiri de ultima ora! Oferta surpriză pentru cumpărarea postului de televiziunea Prima TV. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, oferta a venit din Republica Moldova de la o companie media detinuta de oligarhul Vladimir Plahotniuc!

Potrivit unor surse apropiate tranzacției, suma ofertă - prin compania Prime (deținută de oligarhul moldovean) - a fost deja depusă, iar creditorii - pentru că Prima TV se afla în insolvență - au fost anunțați de intenția lui Plahotniuc.

Suma oferită de compania Prime, conform surselor Paginademedia.ro, se situeaza în jurul valorii de 20 de milioane de lei, ceea ce înseamnă puțin peste 4 milioane de euro.
prima tv cumparata de oligarhul moldovean vlad plahotniuc

Vladimir Plahotniuc este cel mai mare mogul de presă din Republica Moldova. 

Plahotniuc deține șase posturi de televiziune, dintre care două cu acoperire națională, și trei posturi de radio.

Posturi de televiziune: Publika TV și Prime TV - cu acoperire națională, Canal 2, Canal 3, CTC Moldova și Super TV.

Posturi de radio: Publika FM, Muz FM și Maestro FM

La posturile oligarhului Moldovean Vladimir Plahotniuc lucrează și oameni de televiziune din România.

Astfel, Cristian Tabără este moderator la Publika TV (canal de știri), iar vedeta Dan Negru prezintă Deal or not Deal și Roata norocului la canalul generalist Prime.

Conform biografiei, Vladimir Plahotniuc (nascut 1 ianuarie 1966, satul Pitușca, raionul Călărași) este un politician, om de afaceri și filantrop din Republica Moldova.

Vlad Plahotniuc este căsătorit cu Oxana Childescu și are doi fii, Timofei și Inochentie. Oxana este fiica pictorului și sculptorului Emil Childescu.

La alegerile parlamentare din 24 februarie 2019  Plahotniuc a fost ales deputat în Parlamentul Republicii Moldova desemnat de Partidul Democrat din Moldova (PDM) în circumscripția uninominală nr. 17, Nisporeni.
MAI POTI CITI