Cine este IUBITUL secret al Irinei Rimes. Poveste de dragoste alaturi de un barbat misterios.

IRINA RIMES a dezvaluit care este IUBITUL sau! Mai bine si corect spus, Irina Rimes a publicat pe contul de Facebook o poza cu noul sau barbat din viata sa insa misterul nu este pe deplin dezlegat.

După o căsnicie nefericita care a dus-o pe artista in pragul depresiei, Irina Rimes se pare ca și-a găsit marea dragoste, iar de Crăciun 2019, a publicat prima imagine alături de acesta, fără a dezvălui însă care este identitatea iubitului sau actual!

Toti apropiatii Irinei Rimes stiau ca artista trăiește de ceva timp, o frumoasă poveste de dragoste alături de un băbat, pe care îl ține departe de ochii curioșilor.

poze cu iubitul irina rimes noi


Irina Rimes a publicat pe contul de socializare, o fotografie alături de iubitul ei, spre surprinderea fanilor, care nu au mai văzut-o în această ipostază. Cei doi au fost fotografiați în centrul orașului, unul în fața celuilalt, în timp ce se sărută.

Irina Rimes a vorbit despre bărbatul care i-a schimbat viața intr-o aparitie in presa mondena de cancan.

În urmă cu un an, artista a vorbit despre soțul ei. Rimes si sotul ei s-au căsătorit când vedeta avea 22 de ani, însă în cele din urmă, cei doi au divorțat. Cu toate astea, au rămas în relații bune.

„A fost o dragoste frumoasă. Un om de la care am învăţat foarte multe lucruri. Cred că ceea ce sunt acum am învăţat de la el. El este foarte deschis, iubeşte oamenii.

Are nişte calităţi extraordinare pe care le-am deprins şi eu: cum să scriu, cum să socializez, să înţeleg umorul românesc. Este şi un leneş foarte mare, trebuia să-l trag mereu din urmă. Era ca un copil pe care trebuia mereu să-l cert”, a declarat Irina Rimes intr-un interviu recent.

Chiar daca vedeta a dezvaluit partial cine ar fi barbatul cu care s-ar iubi, ramane totusi intrebarea: CINE ESTE TOTUSI IUBITUL SECRET AL IRINEI RIMES???

MAI POTI CITI