ACTORII din serialul CLONA o poveste de dragoste si in viata reala urmata de SURPRIZA

Au trecut 16 ani de la premiera telenovelei braziliene care a uimit lumea prin subiectele abordate neobisnuite ca si prin povestile de dragoste.

V-ati dat seama este vorba de serialul brazilian "CLONA" care revine pentru a treia oara  sau a patra oara in ROMANIA.  

Prima difuzare a avut loc in anul 2003 apoi in 2014 si din nou publicul roman va avea ocazia sa revada serialul " CLONA" in NOUL AN 2020.

Revedem o poveste de dragoste care ne-a impresionat prin unicitate.  UNICA si INTERZISA povestea de dragoste dintre  JADE SI LUCAS.

Productia braziliana a abordat cu mult curaj  teme precum lumea periculoasa a drogurilor apoi ne-a  aratat lumea musulmana cu traditii si restrictii si cea mai neobisnuita abordrare a problemei CLONARII. 

VIDEO Scena dansului lui JADE pentru SAID

Importanta autare a identitatii, dualitatea  dintre cele doua culturisi relatia speciala a celor doi gemeni LUCAS si DIEGO.

LUCAS si DIEGO vin  cu tatal in MAROC si asa fratii gemeni o vor cunoste pe JADE. Se va crea un razboi pentru ca amandoi se indragostesc de JADE.

Personaje interesante, muzica si dansurile si  povestea complexa au subjugat oamenii nu doar doamnele si domnitele dar si barbatii.

Bunaoara in BRAZILIA tara  care ne-a dat aceasta telenovela  s-au uitat  admirat si apreciat 32 de milioane de oameni.

Cifre de rating uluitoare telenovela "CLONA" a fost premiata. Publicul a iubit personajele si actorii au dobandit faima. Doamnele toate doreau sa fie ca JADE.

Ce a interesat publicul a fost faptul ca JADE si LUCAS dupa ce ne-au lasat amintirea neuitata  a dragostei lor pe ecran  s-au iubit si in realitate.

Si totusi povestea lor de dragoste in realitate nu a mai durat. Ambii actori principali s-au recasatorit.

Si aici intervine surpriza. In serial actorul principal MURILO BENICIO interpretul lui LUCAS dar si al fratelui geaman DIEGO  avea o fiica pe nume MEL.

In viata reala MURILO BENICIO a trait o poveste de dragoste cu actrita care a interpretat-o in serial pe fiica sa MEL . In persoana actritei DEBORA FALABELLA.

Cum au primit fanii veesta ca MURILO BENICIO  se iubeste cu DEBORA FALAVELLA? Asta dupa ce MURILLO BENICIO a trait o poveste de dragoste cu actrita GIOVANNA ANTONELLI cea care i-a dat viata lui JADE.

Si stati, MURILO si DEBORA s-au iubit dupa ce au divortat de partenerii lor. In 2019 MURILO BENICIO are 40 de ani iar sotia sa DEBORA FALAVELLA are 47 de ani.

DEBORA a fost casatorita cu un artist brazilian pe numele sau  CHUCK HIPOLITLO dar cei doi au divortat in 2010. Din acest prim mariaj DEBORA are o fetita de 10 ani pe nume NINA.

Cat despre MURILO BENICIO are un baiat pe nume PIETRO rod la povestii de iubire dintre MURILO si GIOVANNA ANTONELLI.
 
VIDEO Serialul CLONA episodul final fragment

MURILO mai are un fiu de  22 de ani provenit din casaoria cu ALESSANDRA NEGRONI. MURILO s-a departit de ALESSANDRA dupa un an de casnnicie.

MURILO si DEBORA  formeaza un cuplu de sapte ani. Nu au copii impreuna. Povestea lor de iubire a rezistat in ciuda faptului ca poate nu multi au crezut in ea. DEBORA FALABELLA este azi o actrita de teatru  adorata de public.

Iar MURILO este alaturi de frumoasa sa sotie o sprijina si o protejeaza. Fiecare are grija de copii proveniti din casatoriile anterioare.

Dupa 16 ani vor reveni in casele noastre  personajele atat de indragite ale serialului de succes "CLONA".

Pregatiti-va ! Vom retrai alaturi  de JADE si LUCAS o poveste superba. Producatorii brazilieni au lucrat cu mult profesionalism.

S-a filmat in cinci orase timp de 40 de zile.  O mare bucuie pentru fanii acestei telenovele cu 250 de episoade.
MAI POTI CITI