Mesaje de CRACIUN si Anul Nou pentru colaboratori. Mesaje de Craciun din suflet

Scurta selectie de mesaje si urari pentru colaboratori de CRACIUN si ANUL NOU, mesaje de Craciun noi si frumoase din suflet pentru colegi si parteneri de afaceri.

* Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

* Sărbatorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate.

* Sa găsiţi pe fiecare ramură a bradului împlinirea viselor şi cheia succeselor viitoare, iar Moș Crăciun să aducă doar pentru voi un sac plin. La mulți ani!
urari de craciun si anul nou pentru colobaratori si parteneri de afaceri


* Lumina Naşterii Lui Iisus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar căldura şi bucuria Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape! Crăciun Fericit şi un An Nou plin de satisfacţii!

* Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tutror dorințelor și sănătate celor dragi. La multi ani!

* Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea Anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La multi ani!

* Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste!

* Crăciun plin de bucurii, căldură și imaginație!!!

* La ceas de sărbătoare când anul are templele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă doresc sănătate, pace și prosperitate.

* Fie ca bucuria și liniștea aduse de sfintele sărbători să vă însoțească pe tot parcursul anului ce va urma. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. La mulți ani.

* Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat.

* Mult belsug in casa, painea mai gustoasa, datorii putine, in anul care vine!

Aceasta a fost alegerea noastra de mesaje frumoase de Craciun pentru colaboratori, urari de Anul Nou din suflet pentru colegi si parteneri de afaceri!
MAI POTI CITI