SURVIVOR ROMANIA Kanal D: concurentii se pot inscrie pe survivorromania.ro

WIKI SURVIVOR ROMANIA KANAL D 2019 - 2020

Conform regulamentului, toti acei curajoși care își doresc să demonstreze că au calități de învingător și să câștige Marele Premiu se pot înscrie la casting în cursa pentru competiția televizată „Survivor Romania”  accesând site-ul survivorromania.ro

Pe www. survivorromania.ro vor trebui sa răspunda întrebărilor din formularul de înscriere.

Concurenții Survivor Romania se vor lupta nu numai cu condițiile de viată extrem de dure, dar și cu propriile temeri și cu percepția celor din jur.

Bătălia concurentilor Survivor Romania va fi aceea de a se sustrage eliminărilor succesive și numai dezvoltarea unei strategii fără fisură ii va putea menține în concurs. 
survivor romania 2019 2020 online kanal d castigator

In premiera Kanal D le aduce milioanelor de telespectatori un format revoluționar, un reality show de intensitate maximă: „Survivor Romania”!

"Survivor Romania” este un adevarat experiment social și test de supraviețuire, care le va pune la încercare concurenților, vedete și oameni necunoscuți încă publicului larg, inteligența, puterea de adaptare la condiții extreme, inventivitatea, forța și rezistența fizică și psihică.

Formatul original "Survivor Romania”, produs de Acun Medya, a fost difuzat în țări precum Grecia și Turcia, unde a înregistrat un succes uriaș, atingând și 50 % cotă de piață.

Abandonați în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurenții Survivor Romania vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost, să își procure hrana, să își găsească aliați în mijlocul grupului în care vor experimenta cel mai dur test posibil: supraviețuirea.

La finele acestor încercări teribile va ramane un singur câștigător al fantasticului show Survivor Romania KANAL D!!!
MAI POTI CITI