CLEANMAXX CARPET CLEANER pareri forumuri: usor de manevrat si curata si spala in profunzime

Cleanmaxx Carpet Cleaner este aspiratorul cu funcție de spălare care aspiră, absoarbe și curăță! Aparatul practic și inovator ReFresh curăță impecabil și în profunzime tapițerii, canapele, saltele, fotolii și perne, carpete, mochete și covoare, scaune auto de mașină.

Parerea comentariilor despre aspiratorul portabil Cleanmaxx Carpet Cleaner de pe forumurile cu topicuri: despre aspirator care spala si usuca, aspirator vertical cu spalare

a) Utilitatea produsului: 4,30 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,10 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,0-0 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,30 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu Cleanmaxx: 4,40 din 5
Cleanmaxx Carpet Cleaner opinii recenzii forumuri aspiratoare cu spalare

Conform manualului de utilizare Cleanmaxx Carpet Cleaner este aspiratorul portabil care te va ajuta să cureți mult mai ușor tapițeria mobilierului, covoarele și scaunele autoturismului tău.

Vei putea aplica agentul de curățare, iar datorită funcției de aspirare, murdăria va fi aspirată și suprafețele se vor usca mult mai repede.

Îți va plăcea acest aspirator de mână, portabil, ușor de manevrat și cu eficiență sporită!

Uită de petele de pe tapițerie sau cele de cafea, suc sau de vin intinse pe mochetă sau pe covor.

Cleanmaxx Carpet Cleaner curăță, dezinfectează și pur și simplu absoarbe petele și murdăria, lăsându-le ca noi în doar câteva clipe!

Cu ajutorul funcției de aplicare a agentului de curățare vei putea îndepărta chiar și cele mai dificile pete, iar funcția de aspirare va elimina apa murdară, lăsând suprafața aproape uscată.

Tapițeriile și covoarele vor arăta ca noi fără să te chinui, fără dureri de spate, fără cărat lighean, fără frecat cu peria îni maini distruse, fără așteptat zile întregi să se usuce. Eficient pe orice tip de material!

Aspiratorul de spalare - curatarea Cleanmaxx Carpet Cleaner dispune de un recipient pentru apa curată de aprox. 480 ml și un recipient pentru apa murdară de aprox. 900 ml.

Lungimea cablului de alimentare a aspiratorului care spala si usuca Cleanmaxx Carpet Cleaner este de aproximativ 5 metri.

La achizitionarea aspiratorului Cleanmaxx Carpet Cleaner veti primi BONUS un recipient de 50 ml cu agent de curățare!
MAI POTI CITI