Recenzie MEDITATIA pentru scepticii agitati, o carte primita cu pareri pozitive pe forumuri de mindfulness

Meditatia pentru scepticii agitati de Dan Harris, Jeff Warren, Carlye Adler este o carte de dezvoltare personala apreciata pozitiv in comentariile si parerile de pe forumurile si grupurile de discutii legate de conceptiile gresite si autoamagirile care ii impiedica pe oameni sa mediteze eficient.

Conform biografiei Dan Harris este co-prezentatorul emisiunilor Nightline si Good Morning America ale companiei de televiziune americane ABC.

De asemenea, Dan Harris este autorul bestseller-ului New York Times 10% Happier, a lansat podcastul 10% Happier si o aplicatie pentru telefoanele inteligente 10% Happier: Meditation for Fidgety Skeptics. Locuieste in New York.

Autorul, Dan Harris, a constatat singur că meditația l-a făcut să se concentreze mai bine și să fie mai stăpân pe emoțiile sale. Și mai puțin enervant, după cum spune soția lui.
recenzii carte meditatia pentru scepticii agitati harris dan forumuri meditatie usoara

Știința sugerează că această practică contribuie la scăderea semnificativa a tensiunii arteriale, la atenuarea simptomelor de anxietate și depresie, după cum poate să remodeleze literalmente părți esențiale ale creierului uman.

Jeff Warren este potrivit wiki-ului scriitor, instructor de meditatie si fondator al Consciousness Explorers Club din Toronto.

Carlye Adler este jurnalista si co-autoare a mai multor carti de succes, intre care trei bestselleruri New York Times.

In Meditatia pentru scepticii agitati, Harris si Jeff Warren, un adevarat „MacGyver al meditatiei", pornesc intr-o expeditie epica prin tara cu scopul declarat de a aborda miturile, conceptiile gresite si autoamagirile care ii impiedica pe oameni sa mediteze.

In cartea Meditatia pentru scepticii agitati veti gasi instructiuni de meditatie practice si revelatoare – toate fiind disponibile gratuit inclusiv pe aplicatia 10% Happier. O calatorie in lumea fascinanta a meditatiei pe care merita sa o faci!

Daca esti interesat de meditatie, dar nu stii cum sa incepi, sau daca in trecut meditatia ti-a fost benefica, dar acum ai nevoie de ajutor pentru a incepe sa o practici din nou, Dan Harris a scris aceasta carte pentru tine.

Bine documentata, practica si plina de sfaturi utile, cartea Meditatia pentru scepticii agitati este in acelasi timp o lectura captivanta si plina de umor.

VERIFICA AICI PRETUL

Caseta tehnica Meditatia pentru scepticii agitati de Dan Harris, Jeff Warren, Carlye Adler

An aparitie: 2019

Autor: Dan Harris, Jeff Warren, Carlye Adler

Categoria: Dezvoltare Spirituala

Editie: Necartonata

Editura: LIFESTYLE

Format: 200 x 130 x 20 mm

Nr. pagini: 304

Titlu Original: Meditation for Fidgety Skeptics: A 10% Happier How-to Book
MAI POTI CITI