Pareri forum TEFAL Blender de mare viteză Perfectmix+ BL811D38. Manual de utilizare.

Sa ne facem o parere despre cum sa bucatarim rapid retete sanatoase cu gama de blendere si mixere verticale Tefal, ce dispune de Tehnologia Powelix

Parerea comentariilor despre TEFAL Blender de mare viteză Perfectmix+ BL811D38

a) Utilitatea produsului: 4,30 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,20 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu Blenderele Tefal: 4,50 din 5
comentarii recenzii blender de mare viteza tefal Perfectmix BL811D38

Interese de pe forumurile analizate: Ghid de Utilizare, Intructiuni de Folosire, Manualul Proprietarului, Manual de Operare, Documentatie tehnica, Manual de Intretinere si Exploatare, Brosuri service, Manual de Utilizare in format pdf

Descarca de aici manualul de utilizare TEFAL Blender de mare viteză Perfectmix+ BL811D38 cu instructiunile complete de folosire si depanare.

Lamele cu tehnologia Powelix iti ofera o mixare cu pana la 30% mai rapida comparativ cu generatia anterioara de la Tefal. Iar combinate cu puterea motorului, atrag ingredientele intr-un vortex si le paseaza extrem de fin.

Foloseste blenderul de mare viteza Tefal Perfectmix+ pentru smoothie-uri colorate sau milkshake-uri delicioase, ideale pentru inceputurile de zi lenese.

Cu blenderul de mare viteză Tefal Perfectmix+ obții rezultate perfecte de mixare datorită motorului puternic de 1200 W și a tehnologiei revoluționare Powelix ce combină 6 lame din inox cu 3 acţiuni complementare pentru a garanta o mixare perfectă și rapidă.

Blenderul Perfectmix+ asigură rezultate excepționale de mixare de fiecare dată cu ajutorul celor 3 programe presetate (smoothie, zdrobire gheață, curățare automată) și a variatorul de putere cu fundal iluminat și funcție Pulse.

Blenderul este ideal pentru întreaga familie având un recipient de sticlă termorezistent și cu o capacitate mare.

Produsul este ușor de curățat datorită cuțitelor din inox detașabile.

Perfectmix+ dispune de un sistem de răcire inteligent ce combină acțiunea unei siguranțe resetabile cu ventilarea de la nivelul motorului pentru a preveni supraîncălzirea acestuia.

Pentru mai mult confort blenderul Tefal are drept accesoriu o spatulă pentru amestecarea și presarea celor mai solide ingrediente.

Functia SUC NATURAL este utilizată pentru a prepara milkshake și cocktailuri de fructe. Viteza este pre-programată pentru rezultate optime.

Pentru a utiliza această funcție, apăsați pe butonul „Smoothie” (Suc natural) (B). Becul rămâne aprins în timpul acestui ciclu și se stinge când se termină ciclul.

Programul se oprește automat și emite un semnal sonor de 4 ori. Puteți opri aparatul înainte de sfârșitul funcției dacă apăsați din nou pe butonul „Smoothie” (Suc natural).
MAI POTI CITI