Pareri forumuri GILLETTE VENUS SMOOTH SENSITIVE Aparat de ras pentru femei cu Skin Elixir

Media recenziilor despre aparatul de ras pentru femei Gillette Venus Smooth Sensitive de pe forumurile si grupurile de discutie cu topicuri despre Gillette Venus Smooth rezerve, Gillette Venus pareri, Gillette Venus pret Carrefour, Gillette Venus SkinElixir 5 lame.

Pregătește-te pentru vară cu aparatul de ras Gillette Venus Smooth Sensitive razor: alegerea perfectă pentru pielea ta sensibilă.

Gillette Venus este cel mai vândut brand de aparate de ras concepute pentru femei, la nivel mondial; aproximativ 40 de milioane de femei îi folosesc produsele.

Produsele Gillette Venus sunt concepute special pentru a se potrivi oricărui stil de viață, indiferent dacă ești în căutarea unui epilat perfect, a unui moment de răsfăț sau a unui epilat rapid și ușor - pe fugă.
gillette venus smooth sensitive opinii recenzii forum aparate de ras bune pentru femei.jpg

Aparatele de ras Gillette Venus încurajează toate femeile să-și dezvăluie zeița interioară, făcându-le să se simtă încrezătoare și lipsite de griji.

Gillette Venus Smooth Sensitive aparat de ras pentru femei, cu SkinElixir este perfect pentru a va proteja pielea sensibila.

Combinatia de lubrifiant SkinElixir si 3 lame curbate ce urmaresc formele pentru o epilare neteda. Simtiti pana la 0% iritatie (Studiul Consumatorului USA, februarie 2018).

Gillette Venus Smooth Sensitive este un aparat de ras cu 3 lame cu aspect de diamant si extra subtiri care aluneca foarte usor pe pielea ta.

Banda lubrifianta SkinElixir elibereaza o doza perfecta de protectie pe care o puteti simti din plin pe pielea dumneavoastra.

Aparatul de ras Gillette Venus Smooth Sensitive a fost testat dermatologic pentru pielea sensibila.

VEZI CATALOGUL DE PRETURI AICI


Rezumat caracteristici Gillette Venus Smooth Sensitive cu SkinElixir

Zona corporala: Corp
Tip aparat de ras: De unica folosinta
Pentru: Femei
Numar rezerve interschimbabile incluse in pachet: 2
Seria: Sensitive
Tipul de piele: Sensibila
Numar lame: 3
Numar bucati/set: 1
Continut pachet: 2 x Rezerva si 1 x Aparat de ras
Culoare: Verde
MAI POTI CITI