OTET pentru SLABIT pareri diverse pe forumurile cu DIETE si regimuri naturale de slabit

Otet de mere pentru slabit forum pareri de la apa cu otet pentru slabit la otet balsamic pentru slabit, otet cu miere pentru slabit, otet de cidru pentru slabit, otet de mere pentru slabit, otet de mere pentru slabit forum si otet de mere pentru slabit pareri curiozitatea persoanelor este una de nivel ridicat.

Cura de slabire, dieta cu otet de mere si miere de albine baut seara inainte de culcare este cel mai intalnit topic de cautare sau de discuti pe forumuri sau grupurile retelelor de socializare.

Otetul de mere are o multime de beneficii pentru sanatate si inca de pe vremea bunicii era cunoscut ca un dusman al grasimilor.
pareri forum dieta cu otet de mere si miere de albine baut seara inainte de culcare

Otetul de mere imbunatateste digestia si scade pofta de mancare, iar in cazul in care nu stiai, afla ca stimuleaza pofta de alimente sanatoase.

Cateva studii facute pe animale sugereaza faptul ca acidul acetic din otetul de mere poate duce la slabire prin diverse modalitati:

1) Scade nivelul zaharului din sange. In studiul facut pe cobai, acidul acetic a imbunatatit abilitatea ficatului si a muschilor sa absoarba zaharul din sange;

2) Scade nivelul insulinei. In acelasi studiu, acidul acetic a redus proportia de insulina la glucagon, ceea ce ar putea favoriza arderea grasimilor;

3) Imbunatateste metabolismul. Un alt studiu facut pe cobai a dovedit faptul ca acidul acetic favorizeaza cresterea unei enzime care ajuta la arderea grasimilor si scade productia de grasimi si zahar in ficat.

4) Reduce stocarea grasimii. Atunci cand au tratat cobaii obezi si diabetici cu acid acetic, acestia au fost protejati de obezitate si i-au ajutat pe soareci sa-si reduca nivelul de grasime stocat in jurul abdomenului si ficat.

5) Arde grasimea. Sunt destul de circumspecta, insa asa zice studiul (atentie, facut pe animale).

6) Taie foamea. Un alt studiu spune ca otetul de mere taie foamea prin suprimarea unor centre din creier care controleaza apetitul.

ATENTIE! NU trebuie să consumi oţetul din mere în stare pură deoarece este foarte acid şi îţi poate distruge smalţul dinţilor, precum şi mucoasa stomacului.

Cantitatea de otet de mere recomandata pentru slabit este de 1-3 lingurite pe zi, amestecat cu apa. 

Cel mai bine este sa fie impartit in 2-3 „doze” pe zi si nu consumat o singura data.

De asemenea, se recomanda consumul otetului de mere inainte de masa si treptat.

Incepi cu 5ml si cresti treptat daca il tolerezi bine.

Amestecă între 1 şi 3 linguriţe de oţet de mere cu apă călduţă. 

Opţional, poţi adăuga o lingură de miere.

Consumă amestecul de două ori pe zi, înainte de micul dejun şi înante de cină.

Faimosul Dr. Oz ne propune si el o dieta cu otet de mere si suc de grapefruit. 

Tot ce ai nevoie este de un fresh natural de grapefruit si de 2-3 lingurite cu otet de mere.

Cu aproximativ 20-30 de minute inainte de fiecare masa adauga linguritele cu otet de mere in sucul de grapefruit.

In cazul in care gustul nu este pe placul tau, poti sa adaugi putina miere.
MAI POTI CITI