MOOGU bijuterii din AUR si ARGINT cu simboluri zodiacale “We are Infinite” pret 1000 lei

Parerea consumatorilor despre colierele din aur si argint Moogu “We are Infinite” cu simbolurile zodiacului extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre moogu verighete, moogu store, moogu cercei din aur:

1. Pareri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,47
3. Opinii Neutre - 0,57

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
coliere din aur moogu cu simbolurile zodiacului pareri forum

Odata cu sarbatorile de iarna MOOGU lanseaza noua colectie de coliere pretioase cu simboluri zodiacale - “We are Infinite”.

Noua colectie de coliere din aur si argint este guvernata de magia astrelor care duc mai departe dorintele secrete lansate in univers de fiecare dintre noi.

Colierele din aur de 14 K au un diametru de 1,5 cm si o greutate de 2,6 gr, iar cele din argint masoara aproximativ 2cm in diametru si cantaresc in jur de 2,3 gr.

Colierele din aur Moogu We are Infinite costa 1000 lei iar cele din argint 310 lei.

Fiecare dintre aceste coliere este prevazut cu lant din aur sau argint si este ambalat in cutie cadou premium, si insotita de certificat de garantie.

Realizate atat din argint, cat si din aur galben, roz sau alb, colierele cu insemnele zodiilor MOOGU se inscriu in sfera pieselor esentiale, care se potrivesc peste tot si care nu te limiteaza din niciun punct de vedere.

Colierele zodiacale MOOGU “We are Infinite” pot fi purtate cu aceeasi nonsalanta atat cu un tricou simplu, cat si cu o rochie de seara cu spatele gol, iar cand sunt agatate la gat, iti dau impresia ca si-au gasit in sfarsit locul.

Sunt pretioase si delicate, insa imprumuta din forta universului pentru a te cuceri pe viata. Ceea ce este scris in stele, capata prin intermediul colierelor cu zodii MOOGU, o forma in egala masura pretioasa, palpabila si durabila.

Colierele “We are Infinite” din aur si argint sunt mestesugite cu grija si atentie la detalii, in atelierul de creatie MOOGU, si pot sunt deja disponibile pentru comanda in sectiunea dedicata din magazinul online moogustore.com/category/we-are-infinite.
MAI POTI CITI