MESAJE Bebelusi nou nascuti. Urari BEBE nou nascut o luna.

O mica selectie de urari bebe nou nascut, urari bebe 1 an, mesaje bebe 2 luni, urari bebe 3 luni, urari bebe 4 luni, urari bebe 6 luni, mesaje si urari bebelusi nastere.

Iata asadar cateva urari pentru nou nascuti, pentru felicitari de la multi ani pe care le puteti trimite cu ocazia nasterii unui bebelus, texte mesaje bebelusi nou nascuti.

** Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc venit in familie, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata.

** Felicitari!! Va doresc sincer si cu multa iubire o viata plina de bucurii si sanatate mult alaturi de noul bebe!

** “Ursitoarele sa-ti puna, ‘Colo sus o vorba buna: Sa fii bun si sanatos, Sa cresti mare si frumos.”
mesaje bebelusi nou nascuti urari bebelus botez

** Barza s-a lasat asteptata si a venit intr-un final, nu cu unul ci cu doi bebelusi. A adus cele doua lumini care va vor umple casa si sufletul de fericire. Felicitari pentru gemeni!

** Sa cresti mare, mare, mare, Sa ai parte de iubire, Sa ai parte de noroc, Sa traiesti in fericire, Cu tot neamul la un loc! La Multi Ani!

** Sa va bucurati de micul miracol ce a aparut in viata voastra! Sa fie sanatos si norocos!

** Va dorim tuturor sanatate, bucurii, realizari pe toate planurile. Micutului bebe ii uram o viata lina, fara suparari, cu mii de realizari, sa fie mereu protejat, indrumat si iubit de parinti si nu numai.

** Fie ca Dumnezeu sa-ti daruiasca un curcubeu pentru fiecare furtuna, un zambet pentru fiecare lacrima si o rezolvare pentru fiecare situatie grea aparuta in viata! Felicitari!

** Iubita noastra, iti multumim pentru minunea cu care ne-ai binecuvantat! Mama si tata sunt foarte mandri de tine si va iubim enorm!

**  Un nou miracol in lume a aparut! Felicitari pentru noul nascut si pentru parintii lui iubiti! Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!

** Ursitoarele sa-ti puna, ‘Colo sus o vorba buna: Sa cresti mare, sanatoasa, Sa fii buna si frumoasa.”

** Dupa lungi asteptari, planuri si vise a venit barza si a adus cu ea cel mai frumos si dulce copil. Fie ca acest moment sa fie binecuvantat si ca acest copil sa fie sanatos si sa aiba parte numai de ce este mai bun!
MAI POTI CITI