MESAJE de Buna Dimineata pentru iubit Mesaje lungi simple si haioase.

"Catalog" cu cateva mesaje dulci de buna dimineata pentru EL, pentru iubit, mesaje cu texte lungi, simple, dar in final niste mesaje de buna dimineata haioase si faine.

Un mesaj de buna dimineata este cel mai simpatic gest facut la inceputul zilei pentru persoana iubita. Asta ii va demonstra ca este, in permanenta, in gandurile tale, chiar de la primele ore ale diminetii fie de luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata sau duminica.

Mesaje de buna dimineata persoanei iubite, texte dulci de buna dimineata pentru iubit

a) Iubire, nu mă simt deloc bine în dimineața asta… M-am trezit bolnavă de dorul tău… Singurul leac ești tu… Nu știu cum o să supraviețuiesc până te voi putea îmbrățișa… Orice va fi, să nu uiți cât de mult te-am iubit… te iubesc… te voi iubi!

b) Gandurile fericite sunt singurul remediu pentru o dimineata somnoroasa … ca sa ma simt cel mai fericit ma gandesc la tine. Buna dimineata!
mesaje dulci de buna dimineata pentru iubitul meu

c) Visez la tine în timp ce mă mai rostogolesc în pat, amintindu-mi toate lucrurile romantice pe care le-ai spus. Mă gândesc la tine, cu fiecare respirație … ești cireașa de pe tortul vieții mele. Bună dimineața.

d) Cautam un lucru mic intr-o lume imensa .. in schimb te-am gasit pe tine... buna dimineata, Ingerul meu! Este buna dimineata doar atunci cand stiu ca te am.

e) Bună dimineața, sufletul meu, este atât de bine să deschid ochii și să știu că exiști! Te iubesc și azi! Abia aștept să te iau în brațe și să te sărut!

f) Unele fete doar visează că au un prieten frumos ca tine și îngrijit ca tine. Visează frumos … dar diferența este că eu trăiesc visul meu în fiecare zi. Bună dimineața.

g) Dimineata vine cu sperante noi, cu vine noi, cu planuri noi! O zi plina de succese! Buna dimineata, iubirea mea!

h) Esti ultimul suras inainte de culcare, esti primul gand cand ma trezesc dimineata. Buna dimineata, iubire!

i) N-ai dreptul sa fii atat de frumos, n-ai dreptul sa ai ochi in care sa ma pierd de fiecare data! Cum sa te uit? N-ai dreptul…

j) Vata de zahar? Nu... Sirop de capsuni? Nu... Ciocolata? Nu... Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine! Buna dimineata, iubire.

k) Mi-am dat seama cum m-am trezit: mi-e dor de tine! Bună dimineața, dragostea mea, te iubesc fără remediu!

l) Diminețile sunt cele mai triste părți ale zilei, pentru că este atunci când am nevoie de tine cel mai mult să-mi dai îmbrățișări calde și zâmbete drăguțe. Mi-e dor, bună dimineața.

m) Pentru că o dimineață frumoasă începe cu un sărut, eu ți-l trimit pe al meu în acest mesaj. Bună dimineața și o zi cât mai frumoasă!

n) Soarele ne anunta ca noaptea a luat sfarsit si e timpul de trezit! Buna dimineata, mi-e dor de tine. Abia astept sa te sarut!

o) Daca inima mea bate, e pentru ca tu existi… Prin acest mesaj primesti si o imbratisare calda, care sa te ajute sa deschizi ochii mai usor.

Sa va bucurati de aceste mesaje de buna dimineata dulci, mesaje de buna dimineata funny pentru EL, persoana iubita care iti face diminetile mai frumoase.
MAI POTI CITI