INSTAGRAM wiki: trimite o FOTOGRAFIE sau un VIDEO care dispare pe INSTAGRAM

Tutorial Instagram mesaje sterse automat wiki: Pe  Instagram poți să trimiți o fotografie sau un clip video care dispare atat sub forma unui mesaj de grup cat si a unui mesaj individual.

După ce o persoană deschide o fotografie sau un clip video care dispare, mesajul de pe Instagram nu va mai putea fi văzut în inboxul persoanei respective doar dacă tu ai permis in mod expres redarea din nou a conținutului mesajului.

Este bine sa retii că poți trimite fotografii sau clipuri video care dispar pe Instagram NUMAI persoanelor care iti urmăresc contul de Instagram sau care au aprobat deja mesaje de la tine.

Atunci când trimiți alte tipuri de conținut folosind Instagram Direct (cum ar fi, postări din flux, text, hashtaguri), mesajele respective nu vor dispărea și vor putea fi văzute în continuare în conversația de pe Instagram.
Instagram mesaje sterse automat wiki ghid

Sfaturi recomandari pentru a trimite o fotografie sau un clip video care dispare pe Instagram:

Atinge în partea din dreapta sus a ecranului. De asemenea, poți accesa inboxul pentru a răspunde la o fotografie sau un clip video care dispare, pe care le-ai primit.

Poți să interprinzi următoarele actiuni:

a) Atinge sageata de lângă grupul sau numele de utilizator al persoanei căreia vrei să-i trimiți o fotografie sau un clip video care dispare.

b) Atinge Caută, apoi numele de utilizator al persoanei pe care o cauți, apoi pictograma aparat foto albastra

c) Pentru a trimite un mesaj nou în cadrul unui grup, atinge creionasul de editare , apoi selectează persoanele cărora dorești să le trimiți mesajul și atinge Continuare.

d) Atinge pictograma aparat foto albastra.

Reține că, atunci când trimiți un mesaj în cadrul unui grup, se va iniția un singur fir de conversație în cadrul grupului, pe care toată lumea din grup îl poate vedea și la care toată lumea din grup poate răspunde.

Apoi atinge cercul din partea de jos a ecranului pentru a înregistra o fotografie sau un clip video, apoi alege să adaugi efectele pe care le doresti.

Urmatorii pasi pe care ii poti face pentru a trimite pe Instagram o poza sau un video care sa dispara:

a) Selectează Vezi o singură dată pentru a permite persoanei sau grupului care primește fotografia sau clipul video să vadă o singură dată elementul respectiv.

b) Selectează Permite reluarea pentru ca fotografia sau clipul video să fie redat în buclă și pentru a permite destinatarului să deschidă și să reia fotografia sau clipul video încă o dată înainte să dispară.

c) Selectează Păstrează în conversație pentru a păstra o imagine de previzualizare a fotografiei sau a clipului video în firul chatului.

Atinge Trimite în partea de jos a ecranului.
MAI POTI CITI