BIOGRAFIE Elena Ciftci Make-up artist. Preturi rezonabile servicii profesionale de TOP.

Din biografia Elena Ciftci aflam ca aceasta este un veritabil make-up artist cu o vasta experiență în domeniul machiajului care a deschis prima Academie de Machiaj și Automachiaj din România.

Elena Ciftci si-a trecut in wiki-ul profesional machiaje profesionale pentru Valentina Pelinel, Crina Matei, Ilinca Vandici, Bianca Dragusanu, Anna Lesko, Cosmina Pasarin, colaborator pentru revista Ok magazine.

Din CV, aflam ca Elena Ciftici are formarea de baza la Iuliana Sandu, trainer din Chișinău, Masterclass Centrul de instruire publishing – Bridal Make Up style Iuliana Sandu, Masterclass – atelier Paris – tehnica acuarelei, tehnica creionului si tehnica eyelinerului, Masterclass Alexandru Abagiu – tendințe in Make Up si un Masterclass in perfectionare tehnici cremoase si eyeliner by Natalia Clima.
wiki ciftici elena make up artist machiaje bucuresti

Iata si cateva preturi pe care Elena Ciftci le practica la salonul sau din Bucuresti (Calea Mosilor, nr. 158)

COSMETICA
Nou! Tratament ochi anti-cearcan si pungi 30-40 minute 100 lei
Tratament curatare profunda 90-110 minute 220 lei
Tratament anti acneic 90-110 minute 200 lei
Tratament de hidratare 90 minute 250 lei
Tratament anti aging 100-120 minute 270 lei
Tratament depigmentare/inalbire 90 minute 210 lei

COAFOR
Coafat par scurt/mediu/lung 60/80/120 lei
Coafat cu extensii semipermanente 150 - 200 lei
Coafat afro 200 lei
Coafat retro - placa/ondulator 200 lei
Coafat special 150 - 200 lei
Coafat mireasa 250 - 300 lei
Uscat la liber 20 lei
Tuns varfuri 45 lei
Tuns schimbare de look 70 lei

Elena Ciftici organizează și susține și cursuri de bază în machiaj.

Sunt cursuri de inițiere în tainele, în minunatele secrete și în tehnicile necesare pentru realizarea unor machiaje profesionale.

Cursuri intensive, care durează 2 săptămâni și pe care Elena le susține în fiecare zi, de luni până vineri, în doua grupe orare – una de dimineață și una seara, special pentru cursantele care vin să învețe după orele de serviciu.

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii, participantele obținând la absolvire o diplomă acreditată și putând lucra efectiv la makeup artist.

Mai ales că, în timp ce studiază, ele beneficiază și de o ședință foto și au ocazia să practice toate detaliile învățate pe cele mai cool și mai renumite chipuri de vedete, precum Bianca Dragușanu, Valentina Pelinel, Crina Matei, Ilinca Vandici.

La Cursurile de bază în machiaj By Ciftci Elena se pot inscrie toate cele care doresc sa pătrundă în tainele acestei arte a makeup-ului, să afle tehnicile de corectare sau cele de aplicare a fardurilor, să aleagă cosmeticele cele mai potrivite fiecărei persoane pe care o machiază, să îi pună în evidență trăsăturile și frumusețea naturală, să ascundă micile imperfecțiuni, să mascheze riduri pentru tenul matur, să aleagă nuanțele cele mai adecvate și să se joace creativ cu ele.
MAI POTI CITI