GANDURI frumoase pentru fiica mea. La multi ani fata mea mesaje de dragoste.

Scurta selectie de ganduri frumoase facebook pentru fiica mea, ganduri frumoase pentru ea fata mea de ziua ei de nastere, ganduri crestine de la multi ani pentru fiica mea

** Fata mea, fie ca Domnul sa-ti calauzeasca pasii ca sa gasesti adevarata fericire! La Multi Ani fiica mea!

**  Îngerul meu mic, să nu se termine niciodată cadourile pentru tine! Nici de ziua ta, nici în zilele obișnuite. Îngerul păzitor să te ocrotească, iar în inima ta să înflorească o grădină de bunătate. Să fii fericită mereu!

** La Mulți Ani, fetița mea! Da, pentru mine o să rămâi fetița mea, chiar dacă alintul ăsta te supără uneori. Promit să te strig așa când suntem doar noi două. Să ai o zi perfectă! Te îmbrățișează mami.
ganduri frumoase la multi ani fata mea

** Fiica mea, La multi ani cu drag si dor, sa ai o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri!

** Fata mea a trecut un an și ai devenit și mai frumoasă, mai inteligentă, mai amabilă, mai receptivă – nu e de mirare că se spune că nu există nicio limită în perfecțiune! Suntem mândri de tine, credem în tine și te iubim la infinit! Fii deschisă la minte, sănătoasă, veselă, fericită!

** Știi care a fost cel mai fericit moment din viața mea? Când am auzit primul tău strigăt! De ziua ta, fiica mea iubită, visez la un lucru: fericirea să-ți copleșească întotdeauna casa!

** Îți dorescă să fii sănătoasă, îți doresc să fii fericită! Îți doresc să cunoști iubirea adevărată și îmbrățișarea sinceră! Îți doresc să zâmbești în fiecare zi și să nu cunoști nicio grijă.  Te iubesc, micuța mea! La Mulți Ani!

** Fiică, pentru mine ești cea mai bună recompensă din lume, cea mai mare bijuterie pe care o păstrez în suflet! Îmi doresc ca îngerul tău păzitor să nu-și ia niciodată privirea atentă de la tine!

** Să fii binecuvântată și pe oriunde ajungi să își fie drumul pavat cu flori, îngerii să te însoțească și tu să faci doar fapte bune! La Mulți Ani, îngerașul meu!

** Fata mea, sa primesti flori de ziua ta! Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani fiica mea!

** Ziua ta de naștere este cea mai minuată sărbătoare pentru noi! Îți dorim să ai un destin ca-n povești, cu prinți și cadouri valoroase. An de an te faci tot mai frumoasă, fiica mea scumpă!
MAI POTI CITI