MASCA Kiehl’s cu Argila Rare Earth pareri forumuri: purifică intens tenul si micsoreaza porii

Parerea comentariilor despre Limited Edition Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask Mască de curățare purifiantă cu Argilă Albă Amazoniană obținută prin comerț echitabil de pe forumurile cu topicuri axate pe cosmetice kiehl's romania pareri:

a) Utilitatea produsului: 4,40 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,10 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu cosmeticele Kiehl’s: 4,40 din 5
MASCA Kiehl’s cu Argila Rare Earth pareri

Noua mască Kiehl's Rare Earth by John Legend Ediție Limitată are caracteristicile formulei Rare Earth (preferata clienților Kiehl’s) și are la bază studii clinice care demonstrează diminuarea secreției de uleiuri de la suprafața pielii cu 46,7%.

Masca purifică intens tenul pentru a minimiza porii, pentru a rafina textura pielii și pentru a elimina excesul de sebum și impuritățile de la suprafață.

Formula speciala a mastii cu argila amazoniana Kiehl's Rare Earth by John Legend  îndepărtează delicat sebumul, impuritățile și toxinele care încarcă porii.

Conține Argilă Albă Amazoniană obținută prin comerț echitabil care ajută la minimizarea porilor și îmbunătățirea texturii pielii.

Argila Albă Amazoniană ajută la purificarea și detoxifierea pielii. Este cunoscută pentru rolul său în eliminarea bacteriilor, a toxinelor, a excesului de sebum precum și a celulelor moarte care pot bloca porii, cauzând mărirea acestora.

Mod de Utilizare mască Kiehl's Rare Earth by John Legend:

Aplicaţi un strat subţire pe pielea umedă, curată, evitând conturul ochilor și lăsați să se usuce (aproximativ 10 minute).

După ce se usucă, îndepărtaţi delicat masca utilizând un prosop umed & cald și apoi tapotați delicat pentru a usca pielea.

Se recomandă utilizarea o dată sau de două ori pe săptămână.

Atenționări Speciale: Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiţi imediat cu apă din abundență. Dacă senzația de iritație persistă, consultaţi imediat medicul. Nu lasați produsul la îndemâna copiilor.

Pentru fiecare mască Limited Edition Design Rare Earth Masque 50ml vândută, creată în parteneriat cu John Legend, compnaia va dona 35 lei către Asociația Viitor Plus lucru apreciat pozitiv in comentariile consumatorilor.

Compania Kiehl's a fosta creata în New York, în cartierul East Village ca o farmacie tradițională. Experiența sa unică reprezintă un amestec de cunoștințe cosmetice, botanice, farmaceutice și medicale, care au evoluat și s-au dezvoltat de-a lungul timpului.

În România, Kiehl’s a deschis primul magazin în anul 2015, în prezent fiind reprezentat prin 7 magazine: trei în Bucuresti, unul în Cluj Napoca, unul în Iași, unul în Constanța și unul în Timișoara.
MAI POTI CITI