BUM BUM pareri forumuri aparate de electrostimulare acasa: ajută la intarirea și reabilitarea muschilor

Parerea consumatorilor este ca Bum Bum, setul de două aparate de electrostimulare pentru muschii fesieri și abdomen, va poate crea si mentine forme frumoase și atrăgătoare într-un mod mai rapid și mai eficient decât v-ați fi imaginat.

Parerea comentariilor despre aparatele de electrostimulare BUM BUM de pe forumurile electrostimulare beneficii, electrostimulare rezultate, electrostimulare slabire corporala, electrostimulare musculara acasa:

a) Utilitatea produsului: 4,30 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,10 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 3,90 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu ReStart: 4,40 din 5
bum bum pareri forumuri aparate electrostimulare

Aparatele de electrostimulare Bum Bum de la Aloshop te vor ajuta să-ți tonifiezi și definești mușchii fesieri în confortul propriei case. Electrostimularea acasa devenine cu BUM BUM ceva incredibil de accesibil.

Bum Bum folosește cea mai nouă tehnologie de electrostimulare musculară 4.0 în dezvoltarea EMS.

BUM BUM funcționează mai rapid, fără cabluri sau fire, este portabil și poate fi pre-programat pentru un confort complet chiar în propria casă.

Pentru ca în final, să obții acel posterior tonifiat pe care ți l-ai dorit întotdeauna.

EMS înseamnă electrostimulare musculară și este o terapie medicală care ajută la întărirea și reabilitarea mușchilor, iar 4.0 este ultima generație aparținând acestei tehnologii proiectată în mod științific pentru a fi extrem de eficientă.

Prin intermediul contractării și relaxării, aparatul de electrostimulare acasa Bum Bum transmite direct mușchilor un impuls electric pentru a flexa fibrele musculare, iar ori de câte ori acestea sunt flexate, mușchii fesieri și muschii abdominali sunt lucrați într-un mod armonios și tonifiat, lucru pe care și-l dorește fiecare dintre noi.

In plus in pachet veti primi gratuit programul de dietă și antrenament pentru 30 de zile, care include planuri de mese și recomandări de exerciții special alese pentru a fi folosite împreună cu dispozitivul de electrostimulare abdomen si fesieri BUM BUM.

În acest fel, vei obține rezultate de invidiat în cel mai scurt timp posibil. Acum vei avea întregul sistem pentru antrenament eficient și rapid chiar la tine acasă.

Este atât de ușor de folosit, încât îl poți folosi chiar și în timp ce gătești, faci curat prin casă sau te uiți la filmul preferat întinsă pe canapea.

Prevăzut cu un controller cu 15 trepte de intensitate și un program automat de 25 de minute, îți vei tonifia și defini musculatura mușchilor fesieri și abdominali în timp ce te bucuri de activitățile tale preferate.

Pentru a-ți menține mușchii abdominali și fesieri tonifiați, fermi și bine definiți trebuie să petreci mult timp în sala de sport, însă acum există alt mod prin care să obții acest lucru: aparatul de electrostimulare acasa BUM BUM de la AloShop!

Pachetul BUM BUM EMS include:
  • Dispozitivul pentru antrenarea și tonifierea mușchilor fesieri

  • Dispozitivul pentru lucrarea și definirea mușchilor abdominali.

  • Programul de dietă și exerciții pentru 30 de zile

Specificații tehnice aparate de electrostimulare acasa BUM BUM:
  • Tehnologie de electrostimulare EMS 4.0

  • Controller cu 15 trepte de intensitate

  • Program automat de 25 de minute

  • Funcționează cu o baterie CR2032 (inclusă în pachet)
MAI POTI CITI