Biografia ANDREEA LODBA. Wiki AURICA in serialul MOLDOVENII actrita si arbitru de fotbal

WIKI ANDREEA LOBDA. Nu va lasati inselati de  frumusetea si  rafinamentul acestei tinere blonde. Are vointa unui barbat doar a crescut printre baieti.

Si cum isi facea vacantele la sat nu i-a fost greu sa intre in pielea AURICAI femeia de la tara.

ANDREEA LOBDA da viata personajului AURICA in serialul" MOLDOVENII" ce va avea premiera la KANAL D din 16 noiembrie 2019.

Potrivit biografiei ANDREEA are varsta de 23 de ani si s-a nascut la IASI. Fiind mereu in anturajul barbatilor placandu-i fotbalul a aflat de cursuri de arbitraj.

Si cum ii plac provocarile ANDREEA LODBA a facut cursurile si a devenit arbitru de fotbal la juniori.
biografie ANDREEA LODBA foto instagram

Lucreaza intr-o multinationala in cadrul departamnetului de marketing.  Ar fi putut deveni specialista si in kinetoterapie daca ar fi terminat facultatea.

Au speriat-o traumatismele, oamenii care veneau cu diagnostice grele.

Fire sportiva ANDREEA a facut si atletism. De performanta. Stiti ce este culmea? O greseala de diagnostic a tinut-o departe de meseria pe care  ar fi vrut sa o practice.

A dat admiterea la ACADEMIA DE POLITIE. Doar ca la probele sportive i s-a spus ca ar suferi de cardiopatie ischiemica nedureroasa.

Si cum un asa diagnostic era incompatibil cu viitoarea meserie ANDREEA s-a vazut nevoita sa renunte la visul de a deveni politista.  Cand a aflat ca diagnosticul era gresit era prea tarziu.

Cum a facut trecerea de la sport la actorie?

S-a alaturat  baietilor care fac umor de calitate in trupa "TREI CHESTII". Si incet incet ANDREEA a aflat ca actoria s-ar putea sa i se potriveasca.
Wiki ANDREEA LODBA poze rare

Despre timpul liber ANDREEA spune caisi face timp sa citeasca sa faca plimbari. Nu stim daca frumoasa blonda are iubit. Stai sa apara in serialul " MOLDOVENII" si poate vom mai afla cate ceva despre blonda cu ochii albastri.

Nu uitati sa urmariti serialul "MOLDOVENII" din 16 noiembrie 2019 la KANAL D.

O portie zdravana de umor si personaje haioase. Bucurati-va!

Si nu uitati daca va nimeriti la stadion la un meci de fotbal al juniorilor s-ar putea sa o vedeti pe blond  arbitra ANDREEA LODBA. Sa nu o strigati AURICA!
MAI POTI CITI