RUGACIUNE de casatorie grabnica pentru fiica catre Sfanta Marta Novena

De la rugaciune pentru casatorie Sf Efrem la rugaciune pentru casatoria fiicei catre Sfanta Marta, aceste rugaciuni puternice pentru gasirea persoanei potrivite si casatorie sunt foarte cautate.

Rugaciunea catre Sfanta Marta este una dintre cele mai puternice rugaciuni pentru casatorie si gasirea persoanei potrivite.

Ritualul religios prin care Sfânta Marta ascultă și împlinește dorințele credincioșilor poartă numele de Novena.

Face înconjurul lumii și este un ritual renumit pentru darul său de a împli dorința cea mai fierbinte.
rugaciune puternica de casatorie grabnica pentru fiica facatoare de minuni

Ritualul constă în rostirea, nouă zile de marți consecutiv, a rugăciunii către Sfânta Marta, în timp ce se ține în mână o lumânare sfințită aprinsă.

Se întâmplă ca unora să li se împlinească dorința arzătoare înainte de finalizarea novenei, însă este recomandat ca aceasta să se continue până la final.

Rugaciune puternica pentru casatorie cu efect imediat catre Sf. Marta

Sfântă Marta, mă îndrept către tine, plină de încredere, cerându-ți ajutorul.

Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune.

Te rog cu umilință să îmi aduci alinare în suferințele și necazurile mele. În numele negrăitei bucurii care ți-a cuprins inima când i-ai oferit adăpost

Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor roagă-te pentru noi și familia mea, ca să-L păstrăm pe Dumnezeu în inimi, astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (în acest moment se rostește dorința).

Te implor, ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutate precum ai înfrânt balaurul care zace la picioarele tale!'

Se rostesc apoi, de câte 3 (trei) ori:

Rugăciunea Tatăl Nostru

Bucură-te Marie cea plină de har, Domnul este cu tine, binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul trupului tău, Iisus.

Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi, păcătoșii, acum și în ceasul morții noastre. Amin.

Sfântă Marta, roagă-te pentru mine!

Rugăciunea pentru casatorie la Sfânta Marta se numără printre cele făcătoare de minuni.

Calendarul ortodox o pomenește, pe 4 iulie, pe Sfânta Cuvioasă Marta, mama Sfântului Simeon.
MAI POTI CITI