Ce inseamna cand VISEZI BANI de hartie, de AUR sau bani FALSI. Dictionar de vise pe scurt.

Scurt dictionar de vise: Interpretarea viselor si talmacirea viselor ce inseamna cand visezi bani de hartie, ce semnifica visul cand visezi bani de aur sau bani falsi.

Rastalmacirea si interpretarea semnificatii viselor ce inseamna cand visezi multi bani de hartie, monede, bani falsi sau de aur.

Visele despre bani pot avea interpretare negativă sau pozitivă, în funcție și de evenimentele din viața ta, în funcție de starea ta sufletească și de temerile pe care le ai legate de starea ta materială.

Unii interpretatori ai viselor de noapte considera ca banii marunti in vise prevestesc lacrimi, altii considera ca inseamna fericire, belsug.
talmacirea viselor cand visezi bani de aur sau bani de hartie

Talmaciere Bani multi vazuti in vis, gramezi de bani aparute in visul cuiva, prevestesc acelei persoane conform talmacirei mare succes in societate, promovare mare.

Interpretare Bani de hartie sau monedele simbolizeaza energia sufleteasca.

Cine gaseste bani in vis, isi va incarca deci bateriile.

Cand visezi bancnote, bani de hartie, poate inseamna ghinion si poti suferi o pierdere.

Cand visezi ca aduni bani de pe jos, bani mici, chiar si cateva monede, poate inseamna ca vei avea o pierdere, financiara, materiala sau de natura sentimentala.

Dacă îi găsești în vis înseamnă că ai o atitudine pozitivă față de ceea ce se poate întâmpla în viitorul apropiat. Te așteaptă o încercare sau un eveniment deosebit și știi că poți avea ceva de câștigat de aici.

Cand visezi ca ai dat sau ai luat cu imprumut bani se poate talmaci prin a inseamna ca ai ceva de ascuns. Sau, dimpotriva, cineva apropiat ascunde ceva fata de tine.

Cand dai bani in vis poate insemna o anxietate legata de bani. Dupa un astfel de vis oamenii se simt lipsiti de energie. De asemenea, mai poate insemna ca ai nevoie de o pauza, de odihna pentru a-ti incarca bateriile.

Cine viseaza ca pierde bani, se va plange de pierderea unei calitati deosebite sau a uneia dintre fortele sale motrice emotionale.

E vorba de valori sufletesti, de potenta sau impotenta, de castig sau pierdere, de bogatie sau saracie. Este importanta originea banilor, locul in care ii primim, ii gasim sau ii pierdem.

Cand pierzi bani in vis poate insemna lipsa echilibrului in viata. Energia in relatii (de afaceri, romantice sau de orice natura) se bazeaza pe dualitatea dai-primesti.

Cand una dintre parti atarna mai greu decat cealalta apar dezechilibrele. De aici si visele legate de pierderea banilor.
MAI POTI CITI