REZUMAT Patria mea esti tu SEZONUL 2 cu Halit Ergenc si Berguzar Korel

REZUMATUL „Patria mea esti tu” (titlul in original: Vatanim Sensin), serialul turcesc care aduce in distributie doi actori turci extraordinari, Halit Ergenc si Berguzar Korel, de care telespectatorii din Romania deja s-au indragostit, revine la o televiziunie din Romania.

Cel de-al doilea sezon al serialului  turcesc „Patria mea esti tu” va fi difuzat la Kanal D incepand de saptamana viitoare, in fiecare luni si marti, de la ora 23:00, imediat dupa serialul ”Lacrimi la Marea Neagra”.

Potrivit rezumatului, sezonul întâi al serialului Patria mea ești tu s-a încheiat cu abolirea sultanatului și numirea unui parlament provizoriu al cărui președinte este Mustafa Kemal, în aprilie 1920.

REZUMAT „Patria mea esti tu” Ultimul episod al primului sezon „Patria mea esti tu” a reprezentat un moment culminant al intregii serii.
REZUMAT serial Patria mea esti sezonul 2
Infiltrat in structurile puterii armatei grecesti, Cevdet a pregatit cu tenacitate un atac din interiorul acesteia. E un gest care il poate costa viata.

„Patria mea esti tu” este un serial despre RAZBOIUL DE INDEPENDENTA al Turciei, un serial exceptional care prezinta viata unui erou al turcilor in ani care au precedat infiintarea Republicii lui Kemal Ataturk.

Nu pierdeti, incepand din 16 septembrie 2019, in fiecare luni si marti, de la ora 23:00, cel de-al doilea sezon al serialului „Patria mea esti tu”.

Aceste momente dramatice pot reprezenta si „eliberarea” lui Cevdet de o datorie suprema, dar si posibilitatea revenirii lui in matca familiei, alaturi de frumoasa lui sotie, Azize. Amandoi planuiesc plecarea in Izmir, locul unde ar trebui sa inceapa o noua viata, impreuna.

Halit Ergenc interpreteaza in serialul „Patria mea esti tu”  rolul lui Cevdet, erou national al Turciei, din perioada Razboiului de Independenta, pion important al conflictului dintre Turcia si Grecia si unul dintre oamenii de incredere ai lui Mustafa Kemal Ataturk.

Conform rezumatului „Patria mea esti tu” Cevdet este un erou tragic, condamnat sa infrunte ruinarea familiei sale.

Este tatal parasit de familie si de femeia iubita din cauza unui secret pe care nu-l poate dezvalui, in numele unui juramant facut pentru binele poporului sau.

„Cevdet e unul dintre acei oameni foarte rari, care scriu istoria. Este pur si simplu ca o stanca, de neclintit atunci cand vine vorba despre onoare si despre principii, si are inima incarcata de dragoste pentru ai sai, intelegand prin ai sai nu numai familia, dar si natiunea din care face parte. Are un simt al dreptatii admirabil si pune mereu binele comun inaintea propriei bunastari ”, a declarat sincer actorul Halit Ergenc despre personajul sau iesit din comun.

Berguzar Korel este in viata reala sotia lui Halit Ergenc, cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului de succes „1001 de Nopti”.

La 10 ani dupa acesta, cei 2 actori turci au facut din nou cuplu pe platourile de filmare de la „Patria mea esti tu”.

„E interesant sa fii sotie si acasa, si pe micul ecran si sa iti iasa ambele roluri. Ce ma bucura este ca personajele pe care le interpretam in serialul Patria mea esti tu sunt exemple demne de urmat. Ma bucur ca le putem oferi telespectatorilor din Romania o experienta unica, prin intermediul acestei productii extraordinare”, a spus Berguzar Korel.

REZUMAT „Patria mea esti tu” Cevdet si Azize fac tot ce le sta in putinta pentru a se ridica deasupra vremurilor tulburi si a se salva atat pe ei, cat si pe cei care depind de actiunile lor.

Intrigi, tradari, drame o poveste despre razboi si supravietuire. Nu trebuie sa uitam ca pentru a crea atmosfera acelor ani s-au construit drumuri pietruite.
MAI POTI CITI