LEGEA IUBIRII rezumatul sezonului 2 toate episoadele in premiera la Pro 2

Conform rezumatului serialul „Legea iubirii", cele 88 de episoade ne aduc în atenție un prestigios cabinet de avocatură, „Vega și asociații', acolo unde cea mai bună echipă de avocați din Mexic va lupta pentru a face justiție.

Unul din punctele forte în telenovela LEGEA IUBIRII este reprezentat de diversitatea personajelor, a situațiilor și cel mai important a cazurilor aduse în discuție care ne redau povești actuale ale societății de azi precum corupția politicienilor, divorțurile, agresiunea de pe rețelele de socializare și multe altele.

Primul sezon al serialului „Legea iubirii' a avut premiera în Mexic pe data de 12 februarie 2018 și s-a încheiat pe 17 iunie 2018.
reumatul serialului legea iubirii sezonul 2

Datorită succesului dar și a cererii publicului Mexican, producătorul telenovelei, Jose Alberto Castro, a decis să facă și al doilea sezon LEGEA IUBIRII.

Partenerii Anei Breco din noul ei proiect sunt Julián Gil şi David Zepeda, iar din distribuţie mai fac parte și Geraldine Bazán, José María Torre, Manuel Balbi, Altair Jarabo şi Sergio Basañez.

In sezonul 2 LEGEA IUBIRII aflam din rezumat ca noi cazuri și provocări ajung în mâinile avocaților de la Vega și asociații, care vor căuta în sezonul 2 al producției să facă dreptate pentru persoanele care și-au pierdut viața din cauza politicienilor corupți și a mafioților.

Viața le este pusă în pericol în fiecare zi din cauza cercetărilor pe care le fac, însă nu se vor da bătuți, acestora alăturându-se un nou avocat penalist, Sofia Alcocer (Kimberly dos Ramos).

Sezonul doi al telenovelei LEGEA IUBIRII se va despărți de o parte din actorii pe care în momentul de față îi puteți vedea pe micile ecrane și, o dată cu noile povești ale noului sezon ne vom bucura de aparițiile altor vedete.

Este vorba de actorul Marc Clotet (cunoscut pentru rolul din pelicula „Vocea') și de actrița Kimberly Dos Ramos (cunoscută pentru rolurile din telenovelele „Soț de închiriat', „Cine-i cine' sau „Vin iubiri neașteptate').

Telenovela „Por amar sin ley' aka LEGEA IUBIRII este remake-ul serialului columbian din 2016, „La ley del corazón'. Scenariul prezintă întâmplarile prin care trec, acasă şi la serviciu, câţiva avocaţi dintr-o prestigioasă firmă de avocatură.
MAI POTI CITI