Ce inseamna cand VISEZI SERPI care te ataca, serpi multi si mici care te musca

Interpretare vise si talmacirea viselor: ce inseamna cand visezi serpi multi si mici ce semnificatie are cand visezi serpi care te musca

Rastalmacirea si interpretarea viselor ce inseamna serpi multi si mici care te musca.

Prezenta sarpelui in vis ar putea fi un semnal ca este momentul sa-ti infrunti fricile sau situatia ameintatoare din viata reala.

Sarpele din vis inseamna ca te confrunti cu o situatie dificila, sau cu emotii nerezolvate din viata de zi cu zi.

Sau, dintr-o perspectiva pozitiva, aparitia sapelui in vis poate insemna si ca vindecarea sau transformarea din viata ta se intampla acum.
Talmacire ce inseamna cand VISEZI SERPI

Cand visati ca va ataca un sarpe, incercati sa nu lasati garda jos. Simtiti ca cineva foarte apropiat de voi, un prieten sau o ruda va tradeaza.

A visa ca aveti serpi ca animale de companie, probabil va place puterea si controlul. Visarea unui sarpe care isi misca coada este asociat cu schimbari importante in viata voastra, care va vor reinnoi complet.

Daca sarpele te musca in vis, este semn ca in viata reala te confrunti cu frici si griji si ca acestea te-au acaparat si nu stii sa le mai faci fata.

Visul poate fi si o avertizare a ceea ce urmeaza sa se intample, astfel incat ar fi indicat sa-ti analizezi intocmai prezentul.

Daca visezi un sarpe care musca pe altcineva, trebuie sa fii cu bagare de seama, caci, chiar si fara sa vrei, poti rani un prieten, poti dezamagi pe cineva drag.

Daca visezi o groapa cu mai multi serpi, este semn rau care prevesteste obstacole mari. Visul traduce ghinion in dragoste sau in afaceri, in domeniul carierei, mai exact.

Visand la serpi acasa sau in camera voastra, este semnificatia clara a faptului ca exista o amenintare care va va afecta viata privata si intima.

Probabil acesata ar putea fi un dusman care vrea sa se amestece in afacerile voastre personale. In cazul in care sarpele se ascunde sau scapa, trebuie sa stiti ca toata negativitatea este in acest moment departe de voi.

Vorbitul cu un sarpe in vise inseamna ca esti angajat intr-un proces de intelegere mai inalta a ta sau a lumii inconjuratoare. Inseamna ca esti deschis la primirea unor informatii de natura mistica.

Dacă visezi un șarpe care doarme  se poate rastalamaci cu siguranta că vei avea parte de relaxare în perioada următoare

Dacă visezi mai mulți șerpi la un loc care sunt agresivi se poate tălmăci prin faptul că că vei avea parte de neplăceri în viitorul apropiat!
MAI POTI CITI