MESAJE de DOR pentru cea mai buna PRIETENA, mesaje emotionante de asteptare pentru prietena mea draga.

Pentru azi avem de impartasit cu voi o selectie interesanta de mesaje de asteptare si dor pentru cea mai buna prietena, mesaje de dor frumoase pentru ea prietena mea draga si iubita care mereu a fost alaturi de mine la bine si la greu.

Mesaje emotionante pentru cea mai buna prietena, urari pentru cea mai buna prietena de ziua ei! 

Asadar sa ii multumim celei mai bune prietene, trimitandu-i mesaje emotionante pline de asteptarea si dragostea noastra.

a) Prietenia ta imi aminteste de una dintre bucuriile vietii: iubirea neconditionata pe care mi-o porti chiar si atunci cand gresesc.

b) Tu esti prietena mea si ai fost mereu alaturi de inima mea La greu, la bine tu ai fost langa mine Eu te iubesc si te pretuiesc, ca o prietena ca tine nu mai are nimeni!
Mesaje de dor si iubire pentru prietena mea cea buna
c) La mulți ani, dragă prietenă! Prietenia noastră este fără preț. Suntem conectate prin atâtea lucruri: amintiri, aventuri, evenimente, oameni, distracție, momente din viață, sfaturi, atenție, zâmbete, înțelegere, discuții și multe altele. Ești și vei rămâne în inima mea pentru totdeauna! Fii fericită și să ai grijă de tine, iar destinul îți va dărui cei mai frumoți ani!

d) Pentru tine, prietena draga. Cata vreme avem amintiri, trecutul continua sa existe. Cata vreme avem speranta, viitorul ne asteapta. Cata vreme tu existi, merita sa traiesc prezentul.

e) Sunt momente în viata când avem nevoie de prieteni. Sa-i stim aproape. Gata  sa faca orice, sa mearga oriunde. Îti multumesc ca esti una dintre ei.

f) Există anumiți oameni în viață care te fac să râzi puțin mai tare, să zâmbești puțin mai mult și să trăiești puțin mai bine. De când te-am cunoscut, viața mea a fost zi de zi puțin mai frumoasă!

g) Vreau sa stii ca nu am mai intalnit o prietena mai buna decat tine pana acum, si nici nu cred ca asa ceva este posibil din moment ce mi-ai demonstrat ca imi vei fi alaturi indiferent de ce s-ar intampla.

h) Dragă prietenă! Sincere felicitări cu minunata ta sărbătoare – Ziua de Naștere! Vreau să-ți urez dragoste reciprocă, fericire familială, confort în casă, sănătate multă și stabilitate financiară. Rămâi pentru totdeauna așa cum te-am cunoscut – receptivă, fermecătoare și săritoare la nevoie!

i) Draga mea prietenă, vreau doar să îți amintesc că ești mai curajoasă decât crezi, mai puternică decât pari și mai bună decât lași să se vadă!

j) Mai mult decat o cunostinta, mai mult decat o amica, mai mult decat o sora: imi esti prietena adevarata! Ma rog ca prietenia noastra sa nu aiba vreodata un sfarsit.

k) Sunt sigura ca fara prietenia ta viata nu ar mai fi la fel de frumoasa. Nu voi uita niciodata faptul ca mi-ai alinat suferinta si ca mi-ai redat pacea sufleteasca.

l) Draga mea, prietenia noastră este fără preț, amintirile îmi încălzesc întotsdeauna sufletul, iar petrecerile noastre unt de neuitat. Vreau ca această relație frumoasă să dureze până la adânci bătrâneți. Multă răbdare, dragoste, un umăr puternic alături și fericire fără măsură. Să știi că te poți baza oricând pe sprijinul și sfatul meu.

m) Ceea ce îmi place la prietenia noastră este faptul că putem să ne certăm și să nu ne vorbim pentru o vreme, dar știm că întotdeauna ținem una la cealaltă, indiferent de situație. Chiar dacă suntem îmbufnate, tot ne iubim ca niște surori.

n) Cand am plans, mi-ai alinat suferinta si mi-ai sters lacrimile de pe obraz, iar cand am ras, ai fost ecoul rasului meu. Cand mi-am pierdut speranta, ai fost alaturi de mine si m-ai sprijinit, iar cand am urcat pe culmile succesului, tu ai fost cea care mi-a dat aripi. Iti multumesc ca existi si ca esti prietena mea.

o) Uneori, atunci când sunt tristă, aș vrea să se uite cineva în ochii mei, să mă ia în brațe și să îmi spună „Știu că nu ești bine”. Până acum, tu ai fost singura persoană care a văzut dincolo de zâmbetul meu și m-a privit direct în suflet.

Asteptam de la voi sa ne trimiteti mesaje de dor pentru cea mai buna prietena, la multi ani prietena mea cea mai buna, scrisoare pentru cea mai buna prietena.
MAI POTI CITI