DICTIONAR ce inseamna cand VISEZI ca PLANGI in hohote si te trezesti plangand de frica

Dictionarul de interpretare a viselor si talmacirea viselor: Ce inseamna cand VISEZI ca PLANGI in hohote si te trezesti pur si simplu plangand de frica.

Rastalmacirea si interpretarea viselor ce inseamna cand  VISEZI ca PLANGI in hohote si te trezesti plangand de frica.

Daca te visezi plangand in hohote, atunci inseamna ca, in viata reala, esti o persoana care se chinuie sa se elibereze de o amintire care ii face rau.

Incerci sa te recuperezi dupa o trauma psihica si ai nevoie cu disperare de echilibru in viata ta si de stabilitate emotionala.
Dictionar Tamacire ce inseamna cand VISEZI ca PLANGI

Acest vis poate prevesti si aparitia unei persoane in viata ta care sa te inunde cu iubire si sa-ti acorde grija si atentia de care ai nevoie.

Pe parte financiara, este un vis prevestitor de bogatie sau castig. Poti primi o marire de salariu, o mostenire, un premiu sau un contract profitabil.

Potrivit dictionarului de vise dacă te trezești dintr-un vis în care plângi, asta sugerează un alt tip de emoții reprimate.

Trebuie să încetezi să te mai minți sau să-i minți pe ceilalți și să găsești motivele care te fac să suferi.

Dacă te trezești dintr-un vis plângând înseamnă același lucru: sentimente negative reprimate sau stări de tristeţe peste care nu reușești să treci în viaţa reală.

Dacă visele sunt singurul loc în care tu poți să dai frâu sentimentelor, atunci cu siguranță ai probleme în viața reală care te împiedică să exprimi ceea ce simți.

Vărsarea lacrimilor mai poate anunţa şi că în curând vei redeveni o persoană fericită si echilibrată din punct de vedere emoţional, mai ales dacă în ultima vreme ai luat în considerare schimbarea comportamentului tău sau renunţarea la anumite obiceiuri dăunătoare.

Dacă vei considera că anumite persoane nu au ce căuta în viaţa ta sau că este momentul să laşi în urmă anumite evenimente care nu ţi-au adus nimic bun, plânsul în vis semnifică succesul tău de a trece cu bine peste ele şi de a începe o nouă etapă plină de lumină ce îţi va aduce numai bucurii.

Daca in vis plangeti fara niciun motiv, acesta este un semn ca in realitate va loviti ( sau v-ati lovit) de griji si necazuri.

Potrivit anticilor asirieni, daca plangeti un mort, este semn ca va veti insanatosi, asta in cazul in care va simtiti bolnav. Adica, cu alte cuvinte: o putea lua de la capat, tot ce a fost mai rau acum a trecut.

BONUS: Daca visezi ca plange un barbat, te poti astepta sa primesti un cadou, un bonus, un premiu la care nu te asteptai.
MAI POTI CITI