DECLARATII de dragoste emotionante lungi. Mesaje de iubire lungi pentru EA si EL.

5 declaratii de iubire, mesaje emotionante de dragoste lungi pentru EL si EA. Declaratii de dragoste pentru el de dor, mesaje de dragoste frumoase pentru sot si sotie!

a) Mai da-mi o sansa, iarta-ma; eu stiu bine c-am gresit... Dar esti iubirea vietii mele; esti visul spre care am tânjit.

Iarta-ma, te rog de mii de ori; încearca sa revii la ce a fost... Caci fara tine; îti jur ca viata n-are rost. Eu te visez în fiecare seara; si singur în vis eu îti soptesc... Simtind regretul cum ma inconjoara; de ce, de ce-am gresit, când stiu ca te IUBESC !

b) Niciodata nu voi avea destul timp sa îti redau în cuvinte tot ce simt pentru tine... iubire, pasiune, dorinta... tot ce stiu e ca voi încerca mereu sa fac mai mult, mai mult decât e posibil, pentru a te pastra aici într-un coltisor al inimii mele, un coltisor pe care ti-l rezerv tie draga mea... pentru ca tu esti tot ce mi-am dorit vreodata!
declaratii frumoase de dragoste emotionante lungi pentru sot si sotie

Ochii tai patrunzatori m-au fascinat din prima clipa, buzele tale senzuale m-au cucerit... parul tau atât de fin, îmi mângâie obrajii... iar mâna ta calda o simt pe fruntea mea rece... La atingerea ta totul renaste, îmi revine pofta de viata, îmi dai un motiv de a trece biruitor prin toate, ba chiar mai mult... sa uit de toti si de toate... si sa ramânem doar noi doi... în lumea asta parca purtata pe aripi de basm...

Nu voi uita niciodata acea clipa în care te-am zarit pentru prima data, clipa magica în care TU m-ai fermecat... Cu siguranta ca meriti tot ce e mai bun... !

Când afara ploua, la tine ma gândesc; când afara-i soare, inima mi-o dezrobesc...Gândindu-ma la tine, stiind ca ai sa vii; simtind, ca pentru totdeauna tu ma vei iubi.Dar singur ma amagesc, în noapte, si plâng; as vrea sa-mi fi aproape, în brate sa te strâng... Sa-ti spun cât te iubesc; dar ma gândesc sa nu gresesc. Si de aceea plâng si tac; ma-ntreb mereu de-ti sunt pe place m-ai intelege... as fi fericit; si toata viata mea te-as fi iubit.

c) Dragostea este o dulce iluzie ce se naste din lumina razelor de luna... caldura pamântului si lacrimile norilor... E o adiere de vânt cu nuanta, un râset de frunze... un cântec care rasuna... un drum anume... care te poarta în visele cele mai profunde.

Fiecare gând al meu catre tine... se va lasa usor din mine... va pleca în zari si va lasa în urma un soare ce-o s-apuna... Si poate tu ma vei uita caci visul trecator a fost..., dar tot ce-am spus e-adevarat si te-am iubit neîncetat...

Dragostea este o iluzie optica ce duce la orbire, o multitudine de calitati si chiar defecte înbalsamate într-un trup cu umbre si oglindiri irezistibile... Dragostea poate fi TOTUL sau NIMIC... alegerea iubite, e numai a ta !

d) Nu stiu ce sá-ti spun, nu stiu la ce sá má gândesc, mi-e rusine de propriile mele gânduri, as vrea sá má ascund, dar nu am unde, as vrea sá má destáinui, dar nu am cui. Las soarta sá hotárascá - calc peste constiinta mea si îti scriu. Iti scriu... tocmai tie, tu care ar trebui sá-mi cunosti cel mai putin gândurile, vei afla ceva ce mie mi se pare ciudat, straniu.

Eu sunt un fir de nisip din imensul desert al vietii si as vrea ca vântul sá-l legene pe aripile sale, punându-l în grádina ta. De dragul táu m-as face floare, as înflori lângá fereastra ta, ti-as dárui mireasma sufletului meu, te-as adormi, iar apoi te-as preface în tárâna în care-mi înfig rádácinile. Nu má iubesti si cu toate astea eu te iubesc. Nu am nici o sansa de la tine.

Cu fiecare gest încerci sá má jignesti; iar atunci eu îmi aud bátáile inimii care suná asemenea ciocanului la poarta vietii. Uneori privirea ta má pátrunde pâná în máduva oaselor, má cutremur si îmi vine sá fug de sub vraja ta, dar nu pot, picioarele îmi sunt întepenite, buzele nu mai pot sá scoatá nici un cuvânt. As vrea sá te uit, dar fiecare melodie fiecare dans îmi aminteste de tine. Tráiesti în mine, esti o párticicá esentialá a sufletului meu de care nu, nu má pot despárti niciodatá, niciodatá !

e) Un cer senin cu mii de stele deasupra gândurilor mele departe duse-n departari... trezind în mine noi fiori. Un gând trist si dureros, la ce va fi, la ce a fost apasa greu sufletul meu... cu gândul dus la chipul tau S-a îndreptat catre lumina si clipa aceea a disparut luând fiorul nou nascut.
MAI POTI CITI