CREDIUS pareri forumuri CREDIT online urgent cu bani direct in contul bancar sau fara cont bancar.

Sa ne facem o parere despre creditele online urgente CREDIUS IFN, imprumuturi nebancare rapide urgente care se bucura de opinii amestecate pe forumurile cu topicuri despre subiecte precum: credit online cu buletinul, credit online pentru rau platnici, credit online fara cont bancar.

De la CREDIUS IFN SA poti face un credit urgent nebancar pana la 40.000 lei doar cu buletinul si ai parte si de aprobare rapida.

Dupa completarea cererii online si obtinerea aprobarii de finantare a creditului online CREDIUS, poti semna contractul chiar la tine acasa. Banii sunt transferati direct in contul tau bancar sau ii poti primi in numerar, prin voucher.
pareri credius credit online ifn pentru rau platnici

De ce ai nevoie pentru a aplica pentru un credit online urgent nebancar CREDIUS?

Este suficient sa scanezi sau sa iti fotografiezi buletinul/cartea de identitate, sa oferi numarul tau de telefon mobil, pentru comunicare, si sa completezi corect formularul de cerere.

Creditul online CREDIUS este extraordinar de comod. Nu mai e nevoie sa cauti birourile companiilor creditare sau sa te intalnesti cu angajații acestor organizații.

Credius IFN este specializat in acordarea creditelor urgente pentru nevoi personale si a creditelor pentru bunuri, in rate, credite nebancare pe termen scurt, mediu si lung.

Pentru un credit nebancar CREDIUS in valoare de 3.000 lei, pe o perioada de 24 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 80%/an, cu un comision lunar de administrare a creditului de 0,25% si un comision de analiza dosar de 500 lei.

In aceste  conditii, rata lunara va fi de 259.66 lei, DAE 184.47% iar valoarea totala platibila de imprumutat la finalul contractului va fi de 6.731,84 lei.

La CREDIUS IFN poti rambursa ratele atat prin depunere de numerar cat si prin transfer bancar sau in punctele de incasare Qiwi.

QIWI reprezinta un serviciu universal de plata, care include una din cele mai mari retele de terminale, precum si aplicatie web si mobila.

Pentru a achita rata la creditul online CREDIUS prin terminalul QIWI, trebuie sa urmezi instructiunile de mai jos:

1. Alegi orice terminal QIWI convenabil pentru tine;

2. In sectiunea “Plata serviciilor”, alegi “Servicii financiare”, apoi alegi “Credius”;

3. Urmezi instructiunile ulterioare ale terminalului.

Credius IFN S.A. este o institutie financiara nebancara specializata in creditari multiple, inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei sub nr. RG-PJR-42-110277/01.08.2013 si in registrul special al BNR sub nr. RS-PJR-42-110086 DIN 16.02.2018.

VEZI OFERTA ACUTUALA CREDITE CREDIUS

MAI POTI CITI