Castigatori Concurs CATENA.ro Dacia Logan 2019. Castiga o masina LOGAN in Farmaciile CATENA.

Parerea comentariilor de pe forumurile cu topicuri despre, www.catena.ro concurs, castigatori Catena Logan 2019, tombola Catena Logan 2019 despre concursul "CATENA - 20 de ani de existenta, 20 de premii in...Dacii!":

a) Utilitatea concursului Catena 20 de Ani: 4,40 din 5

b) Functioneaza concursul asa cum este descris: 4,30 din 5

c) Este concursul usor de accesat: 4,40 din 5

d) Este concursul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este concursul orientat spre cineva ca mine: 4,30 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu concursurile www.catena.ro: 4.50
lista castigatori concurs catena  20 de dacia logan 2019

De sarbatorile 2019, Mos Craciun vine la farmaciile Catena, plin de cadouri!

Pentru al treilea an consecutiv, farmaciile Catena va ofera sansa de a castiga, de Craciun 2019, una dintre cele 20 masini DACIA LOGAN puse in joc!

Modalitatea de participare la tombola Catena este una extrem de simpla, iar pe 24 decembrie 2019 ziua tragerii la sorti, puteti fi fericitul castigator al unui automobil DACIA LOGAN nou-nout.

Foarte simplu in doar cativa pasi va puteti inscrie in concursul „Mos Craciun iti poate da o DACIA pentru inima ta!” Iata care sunt acestia:
  • Veniti in farmaciile Catena in intervalul 28 octombrie – 20 decembrie 2019
  • Cumparati produse in valoare de 30 de lei
  • Pentru fiecare bon primiti pe loc in farmacie un talon de participare la campanie
  • Completati talonul de participare
  • Depuneti talonul in urnele existente in farmaciile Catena
  • Foarte important! Pastrati bonul fiscal pentru validarea talonului castigator.

Dupa data de 20 decembrie 2019, taloanele vor fi colectate din toate farmaciile, iar pe 24 decembrie veti vedea daca sunteti unul dintre cei 20 castigatori ai unei Dacia Logan de la Catena!

Nu uitati ca mai multe taloane inseamna mai multe sanse de a castiga.

Informatii suplimentare despre regulamentul acestei campanii promotionale Dacia Logan puteti afla in orice farmacie Catena din tara.

In cea de-a doua etapa a validarii premiilor, castigatorii Concursului CATENA Dacia Logan 2019 vor fi contactati telefonic pentru a li se oferi toate detaliile necesare si vor fi invitati in farmacii (li se va indica exact in care anume farmacie Catena trebuie sa se prezinte), cu cartea de identitate si bonul fiscal in baza caruia au completat talonul, potrivit regulamentului.

Abia dupa confirmarea acestor date, castigatorul poate intra in posesia premiului.

In vederea validarii talonului castigator, participantii castigatori vor trebui sa se prezinte in farmacii pana la data de 12.01.2020 (inclusiv).

In situatia in care castigatorul anuntat nu se prezinta in farmacie sau nu se poate identifica cu actele inscrise pe talon si bonul fiscal in baza caruia a completat talonul, se va apela la taloanele de rezerva.

Astfel, dupa data de 12.01.2020, se vor afisa noii eventual castigatori, desemnati in baza taloanelor de rezerva extrase, in functie de ordinea extragerii.

In termen de 2 zile de la momentul afisarii noilor castigatori, acestia vor fi contactati de catre reprezentantul Organizatorului/ farmaciei Catena si vor trebui sa se prezinte in farmacia Catena indicata in momentul contactarii in vederea validarii talonului castigator, in termen de maximum 7 zile de la momentul afisarii pe www.catena.ro
MAI POTI CITI