MESAJE de Suferinta de viata. Mesaje DUREROASE de suferinta si tristete pentru EL si EA

Selectie simpla de mesaje de suferinta cand pierzi pe cineva, mesaje de suferinta de despartire din dragoste pentru ea mesaje dureroase  de suferinta si tristete pentru iubitul meu.

Asteptam in continuare de la voi noi mesaje dureroase foarte triste de suferinta dupa persoana iubita, pentru a ne imbogati colectia si a oferi celor interesati cele mai frumoase mesaje de suferinta si dezamagire.

1) Cine nu a iubit inseamna ca nu a trait cu adevarat ca viata lui este un nimic, iar cine nu a suferit, e pacat ca s-a nascut. Fara suferinta omul nu e om, ci un robot ce nu cunoaste sentimentul urii si al iubirii!!! Daca viata mea ar fi o clipa petrecuta alaturi de tine, nu mi-as dori alta.

2) Mi se pare atât de trist că am ajuns să mă rog cu lacrimi în ochi să pot uita un om care până ieri însemna totul pentru mine. Mi se pare atât de trist că trebuie să mă rog să scap de iubirea pe care o port celui care a însemnat fericirea supremă pentru mine. Oare am să pot?
MESAJE Dureroase de Suferinta de viata

3) Primesti acest mesaj de despartire pentru ca ai fost prima mea iubire si am vrut sa te fac fericit, iti doresc sa ai parte de toata suferinta mea si sa o traiesti inzecit

4) Ce trista dragoste poti daruii tu, cea care pleci mereu si te si intoarci din ce in ce mai greu. Intr-o zi nu vei mai gasi drumul spre inima mea...

5) Mi-ai promis că vei avea grijă de mine, dar m-ai rănit. Mi-ai promis fericire, dar mi-ai adus lacrimi de tristețe. Mi-ai promis dragostea, dar mi-ai provocat suferință!

6) Departe in lumea suferintei traiesc cu dorul meu pustiu, azi nu stiu ce-i fericirea...mi-e dor de tine atata stiu Ma intreb mereu ce-i fericirea, de ce exist si ce-i iubirea?

7) Mă doare tot ce însemni tu. Mă doare când respir, când clipesc, când dorm. Dacă pleci, vreau să dispari ca și cum nu ai existat niciodată. Mi-ai promis că nu o să fie așa, mi-ai promis că dacă vreodată ne vom despărți nu o să sufere niciunul dintre noi. Te anunț sincer că te-ai grăbit puțin.

8) Nu trece o zi din viata mea sa nu te blestem, sa-ti ia dumnezeu tot ce ai mai drag, nu prin disparite ci prin chin, sa vezi si u de aprope ce inseamna suferinta.

9) De ce cand suntem cei mai tristi si-nfrigurati si-avem nevoie cel mai mult de-mbratisarea fierbinte a iubirii aceasta pare ca fuge cel mai tare de noi?

10) Cuvintul care la fel ne invata sa traim cu adevarat, care ne aduce la cunostinta cruda existenta a realitatii este "SUFERINTA"... a suferi inseamna nu numai durere, dar si a deveni intelept pe viitor.

11) Nimeni n-a iubit cum am iubit eu. Nimeni n-a suferit cum am suferit eu. Toți spunem așa, și toți avem dreptate!

12) Un zambet naste iubirea, un sarut o creste, o minciuna o ucide si o lacrima o-ngroapa pentru totdeauna.

13) O să te păstrez cu zâmbetul ăla copilăresc despre care spuneai că îmi înfrumusețează chipul și care atât de mult îți plăcea. Te-am pierdut deja, nu vreau să te mai pierd încă o dată.

14) E ciudat cum o persoana iti poate sfarama inima si tu il poti iubii in continuare cu toate bucatile ei sfaramate.

15) Numai cred în el. Îmi spune că mă vrea înapoi, plânge după mine, plânge după noi doi. Nu-l cred, dar totuși eu l-am întrebat: Plângeai, când mă înșelai?

16) Ai fost greșeala mea preferată și nu regret nicio secundă petrecută lângă tine. Sper să mă cauți dacă ai drum pe aici vreodată și să știi că locul tău în inima mea nu se închiriază și nu se vinde. Te aștept oricând.

17) Când ți-am văzut zâmbetul care nu mai era pentru mine atunci am simțit cât de dor îmi este de tine.
MAI POTI CITI