13 CITATE celebre despre viata. Citate MOTIVATIONALE care sa te inspire in fiecare zi.

Am incercat sa selectam pentru voi 13 citate motivationale celebre,  citate celebre despre succes si familie, citate celebre despre sanatate care sa va ajute in viata de zi cu zi.

Nu uitati ca exista cuvinte, fraze celebre care au puterea de a ne face sa vedem din alta perspectiva viata, citate celebre motivationale care pur si simplu ne pot aduce energia unui nou inceput si eliberarea de sub greutatile zilnice.

1) Trebuie să reţii că tot ceea ce se întâmplă înăuntrul tău este mult mai important decât ceea ce se întâmplă în exterior.

2) Mai bine să fii pălmuit de adevăr, decât sărutat de o minciună.
citate motivationale celebre despre viata si adevar

3) Am avut revelatia ca in afara de Dumnezeu nu exista adevar. Mai multe adevaruri, zic eu, raportate la Dumnezeu, este egal cu niciun adevar. Iar daca adevarul este unul singur, fiind transcendent in esenta, sediul lui nu e nici in stiinta, nici in filozofie, nici in arta.

4) Când vrei să vezi foarte clar un lucru, nu-l lumina prea tare, nu-i lua de pe față toate umbrele.

5) Cand nu mai aveam nimic de pierdut, am primit totul. Cand am incetat a fi cine eram, m-am regasit pe mine insami. Cand am cunoscut umilinta si supunerea, am devenit liber.

6) Doar pentru că drumul meu e diferit, nu înseamnă că m-am rătăcit.

7) Cel care toată ziua e activ ca o albină, e puternic ca un taur, munceşte precum un cal, şi care seara se-ntoarce rupt de oboseală precum un câine, ar trebui să consulte un veterinar, căci este foarte probabil să fie un bou.

8) A trăi este cel mai rar lucru din viață. Majoritatea oamenilor doar există.

9) Convingerile noastre in legatura cu ceea ce suntem si ceea ce putem fi determina cu precizie ceea ce vom fi. Daca credem in magie, vom trai o viata magica.

10) Îndoielile ucid mai multe vise decât ar putea vreodată eșecurile.

11) Nu este nevoie să știi unde mergi. Nu este nevoie să știi de ce mergi. Tot ceea ce e nevoie să știi este faptul că mergi plin de veselie; dacă faci acest lucru, nu poți greși.

12) Daca nu ne nastem inca o data, daca nu reincepem sa privim viata cu inocenta si entuziasmul copilariei, nu mai are nici un sens sa traim mai departe.

13) Nu te uita în urmă, ci privește cu curaj tot ce ți-a hărăzit soarta. Mergi înainte cu bucurie, aduna-ți toate puterile pentru a alege binele din tot ce vei avea de înfruntat.

Speram ca mica noastra selectie de 13 citate celebre despre succes, citate celebre scurte motivationale despre viata sa va ajute atunci cand aveti nevoie de niste cuvinte puternice care sa va ajunga la inima si minte.
MAI POTI CITI