Victoria Raileanu biografie de actrita care trebuia sa aiba un wiki profesional de farmacista

WIKI: Victoria Raileanu (născuta in data de 24.07.1988 la Rîșcani, Republica Moldova) aka Micky personajul din serialul  ”VLAD” de la PRO TV, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice.

Victoria Raileanu este căsătorită cu Conrad Mericoffer. Cei doi au impreuna un băiat pe nume Carol (nascut in 2015).

Din biografie aflam ca  parintii Victoriei Raileanu  (originari din Basarabi) doreau ca aceasta sa se faca farmacistă, dar au dat-o la balet, la pictură, la călărie.

Spune ca nici acum nu intelege de ce acestia s-au mirat că vrea să fac actorie "for a living".

Tatal Victoriei și acum crede că o să se plictiseasca de hobby-ul ăsta (de actorie)

wiki biografic victoria raileanu sotia lui

Mama a fost cea care a dus-o pe Victoria Raileanu prima dată la balet.

I-a spus că dacă nu o să-i placă, nu trebuie neapărat să mearga.

Dar, culmea, i-a plăcut. Apoi, tata a dus-o la călărie și i-a plăcut și mai mult. Până când a căzut de pe cal și si-a rupt piciorul.

Tanara Victoria Raileanu si-a dat seama destul de repede că nu are șanse să devina prim-balerină așa cum îsi dorea.

Si cum nu dorea în ruptul capului să fie doar balerină de ansamblu, s-a hotărât ca, începând cu liceul, să treaca de la secția de balet la secția de actorie.

În clasa a 10-a Victoria a făcut o înlocuire la Teatrul Național din Timișoara în “We can dance” în regia Mihaelei Lichiardopol un spectacol de teatru-dans  iar in clasa a 11-a am jucat un rol mic în “Krumm”; un spectacol în regia lui Radu Afrim.

Si asa se face ca la varsta de 15 ani Victoria este distribuită în serialul ”Daria, iubirea mea”.Apoi a jucat in teatru si seriale, si a mai aparut in „Las Fierbinti”.

A jucat în două scurt metraje de-ale lui Conrad. În „Casting Call”, unde ți se rupe sufletul de condiția actorului român și în „Când afară ninge” o poveste aproape reală inspirată dintr-o întâmplare foarte reală din perioada în care eram însărcinată cu Carol.

A făcut reclame multe. A mai făcut roluri mici pe ici, pe colo.

Iar în prezent Victoria Raileanu face parte din distributia serialului VLAD.

Personajul Victoriei este Micky, care fost racolată de Vlad. Provine dintr-o familie săracă și, la un moment dat, s-a gandit că vrea bani și vrea să se descurce în viață și a devenit un soi de damă de companie... dar mai mult stătea pe lângă bărbați la mesele de poker, aducea băuturi, primea cadouri scumpe pentru că, binețeles, acesta este și scopul ei. Și, la un moment dat, se întâlneste cu Vlad.

Pentru că acesta o salvează și îi redă demnitatea, Micky îi rămâne profund recunoscătoare și loială lui Vlad...

Intrebata cum se face ca ramas la fel de tanara si frumasa, Victoria raspunde ca... genele. Nu a facut absolut nimic si nu are niciun merit. In afara de faptul ca incearca sa duca o viata sanatoasa,  crede ca genele sunt bune a avut noroc. Cel putin asta s-a intamplat in cazul ei.

Sa o urmarim pe VICTORIA RAILEANU in  serialul VLAD. O bucurie reintalnirea cu frumoasa  actrita.
MAI POTI CITI