TONIC REGAL pareri produs apicol primit cu opinii pozitive pe forumuri

Sa ne facem o parere despre TONIC REGAL un produs apicol marca Apilad care beneficiaza de comentarii apreciative pe forumurile despre beneficiile, preturile si prospect Tonic Regal.

Tonicul regal este un produs apicol inedit ce combină lăptișor de matcă pur, miere crudă și ginseng. 

Conținutul de ginseng și lăptișor de matcă pur amestecat în miere crudă fac din tonicul regal un cocktail de substanțe benefice, un energizant natural cu efecte imediate în organism..

Tonicele apicole ApiLand sunt adevărate cocktailuri de substanţe nutritive esenţiale pentru sănătatea şi vitalitatea organismului tău.

Tonicele apicole ApiLand  contin in compozitie cele mai valoroase produse apicole, recomandate pentru întărirea sistemului imunitar, creşterea nivelului de energie al organismului şi îmbunătăţirea memoriei şi a procesului de învăţare.
pareri forumuri tonic regal apiland beneficii contraindicatii

Tonicele apicole au avantajul de a fi deja dozate în fiole, fiind uşor de transportat şi de administrat oriunde te-ai afla.

Beneficiile principale ale tonicului regal Apiland sunt urmatoarele:
  • Crește nivelul de energie și vitalitate al organismului
  • Întărește sistemul imunitar
  • Stimulează activitatea cerebrală
  • Combate stresul, oboseala și insomniile
  • Îmbunătățește memoria
  • Stimulează procesul de învățare.

Ingrediente compozitie Tonic Regal Apiland fiola de 12 g:
  • Lăptișor de matcă pur 1 g
  • Miere crudă polifloră 4,9 g
  • Extras de rădăcină Ginseng 0,1 g
  • Apă purificată 6 g
Lăptișorul de matcă pur este singura sursă naturală de ACETILCOLINA, mediator în procesul de transmitere a influxului nervos. 

Lăptișorul de matcă este unica sursă de Acid 10 HDA (substanță activă cu efect antibacterian, antifungic și antiviral) care mărește rezistența organismului în fața bolilor și ajută la eliminarea radicalilor liberi.

Lăptișorul de matcă conține toată paleta de aminoacizi esențiali (18 la număr) care nu pot fi sintetizați de organism. În plus, este numărul 1 de acid pantotenic - vitamina B5 - care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reacțiilor biochimice intracelulare. 

Atât lăptișorul de matcă pur cât și ginsengul fac din tonicul regal un produs excepțional. Acestea susțin sistemele imunitar și nervos, fiind utile pentru îmbunătățirea performanțelor fizice și mentale.

Ginsengul este considerat o sursă naturală de energie vitală. Acesta ajută la încetinirea procesului îmbătrânirii și la atenuarea efectelor acestuia. (VERIFICA AICI PRETURILE)

Prezența ginsengului în tonicul regal aduce numerose beneficii acestuia. Ginsengul stimulează sistemul nervos, crește imunitatea generală, întărește sistemul cardiovascular, reglează sistemul hormonal, colesterolul, tensiunea și glicemia și combate starea de oboseală extremă a omului.

Mierea crudă polifloră este o sursă de sănătate pentru organism, iar atunci când mierea este naturală și obținută din flori ce cresc în regiuni nepoluate, efectele sale sunt cu atât mai importante!

Mierea crudă este binecunoscută încă din antichitate pentru proprietățile sale benefice organismului uman.

Mierea este deosebit de hrănitoare și reprezintă o sursă bună de antioxidanți. De asemenea, are proprietăți antiseptice, antibacteriane și antiinflamatorii, contribuind la o stare bună de sănătate.

Administrarea tonicului regal Apiland conform prospectului:

Se administrează, de preferință, dimineața, cu 20-30 minute înainte de masă.

Doza uzuală recomandată:

- Copii - 1 fiolă/zi

- Adulți - 1-2 fiole/z
MAI POTI CITI