Biografia COSMIN TUDORAN ex CASA LOCO, PROFU DE VIN jurat la MASTERCHEF

WIKI: Cine nu il stie pe COSMIN TUDORAN cel care a pus bazele proiectului de succes CASSA LOCO? Cine nu a fredonat melodiile lor devenite hituri de la "AM LUAT TEAPA," VAND FAN ?". Era in 1999.

Conform biografiei, nascut la BISTRITA in urma cu patruzeci de ani COSMIN TUDORAN a facut istorie in muzica proiectul fiind ceva nemaivazut la vremurile acelea.

CASSA LOCO a insemnat zece ani de activitate si 6 albume. Si multe alte albume amanate. Sute de concerte , timp  petrecut in masina pentru a ajunge la  concerte.

Oboseala , bucurii premii si un succes imens. Au venit apoi colaborarile si parteneriatele cu lumea artistica. Muzica le-a adus notorietatea dar si bani. Nu foarte multi.

In 2001 COSMIN TUDORAN isi facea debutul in televiziune. PRO TV i-a incredintat  emisiunea  "VARA ISPITELOR" ce a doborat audientele si s-a bucurat de succes.
cosmin tudoran biografie deosebita

COSMIN TUDORAN, LEONARD MUHA si BOGDAN MURESAN membrii  trupei au  realizat si un sitecome numit CASSA LOCO. Urmeaza  alte colaborari ce cei de la B 1 TV si SPORT.RO.

Fire nelinistita si deschisa COSMIN se apuca de scris. Colaboreaza cu mai multe publicatii. Editorialist o vreme la JURNALUL NATIONAL.

Pune bazele mai multor reviste  cum ar fi : CLEVER TRAVEL, PLAY, ELIXIR TRAVEL, MEN S HEALTH, HOTNEWS.RO, SKIPASS MAGAZINE.

In 2012 COSMIN TUDORAN incepe colaborarea cu revista VINUL. In paralel isi continua activitatea in muzica ca si artist independent.

Un proiect de suflet al artistului COSMIN TUDORAN este cel cu alt artist MAGA si uite asa a luat nastere muzica compusa de MAGA&TUDORAN.

Indragostit de nou, curios  COSMIN TUDORAN ajunge prin intermediul unor concursuri  in lumea vinului. Pentru ca i-a placut ceea ce a vazut acolo COSMIN  face cursuri devine somelier.

Urmeaza  alt nivel si devine degustator autorizat cu un  WEST 2. De ce vin?

Pentru ca spune COMIN   orice vin are povestea lui. Si ii place sa ii invete si pe altii cum sa aleaga un vin , ce fel de vin sa  aseze langa un anumit fel de mancare.

A devenit un amfitrion al evenimentelor legate de vin.

COSMIN scrie povesti frumoase din calatoriile sale din vizitelel de la cramele renumite. Sa nu uitam de colaborarile cu AYLIN CADAR ce melodii   frumoase  " DESPUIATI", "COPILUL DIN MINE".

Intre timp COSMIN se reintoarce pe bancile facultatii si  devine student la HORTICULTURA. Va termina facultatea anul viitor.

Si in trei ani va obtine diploma de oenolog. Viata lui s-a schimbat. calatoreste descopera oameni si se perfectioneaza in arta vinului. deja lumea il stie drept " PROFU De VIN.

Continua sa se exprime prin ceea ce l-a definit tot timpul : scris, muzica , arta fotografiei si  de ceva vreme  arta vinului.

Mare iubitor de animale  are un caine la care tine mult.Vajnicul aredelean a stiut sa isi tina viata privata departe de ochii curiosilor.

S-a casatorit a divortat dar pastreaza o relatie frumoasa cu fiica sa adolescenta. COSMIN spune ca se afla la stadiul de parinte -prieten. Petrece timp cu fata sa si e mandru ca pustoaica i-a mostenit pasiunea pemtru gatit.

Spune ca fata gateste cele mai bune paste. COSMIN TUDORAN face parte din juriul MASTERCHEF si e incantat.

Spune ca va fi un jurat corect , echilibrat ba mai mult va da un impuls concurentilor.  Va fi mai dur cu cei care vin doar sa bifeze o aparitie la tv si  cu cei care nu dovedesc ca au pasiunea necesara pentru a gati.

Castigatorul concursului va fi desemnat cel care  va da masura gustului suprem. Daca prima  ciorba nu i-a iesit  nu a fost nici macar pe placul cainelui azi COSMIN a devenit un maestru al gustului.

Ii place tocana de fructe de mare care merge cu un vin rose din sudul FRANTEI.

In calitatea sa de jurat la MASTERCHEF , COSMIN TUDORAN  spera sa descopere povesti frumoase, caractere interesante  si oameni dornici sa evolueze.

Fanii ar vrea sa stie daca se va reuni trupa CASSA LOCO. Cam greu spune COSMIN dar  vorba aceea "NEVER SAY NEVER".

Artistul tine legatura cu cei doi fosti colegi ambii sunt plecati in strainatate.
 Dintre cei care mai fac muzica in zilel noastre ii admira pe cei ce sunt adevarati instrumentisti si muzicieni.

Cum ar fi : MARIUS MIHALACHE, SILVIU SANDA, MAGA, GRIMUS, GOLAN. Muzica crede COSMIN  pare un produs perimat a ramas doar modul de a exprima muzica.

COSMIN TUDORAN omul care  vrea sa daruiasca  semenilor "GUSTUL",unul colorat si viu ca tot ceea ce insemna frumosul.

Vesel sugubat cu umor  COSMIN TUDORAN  continua sa isi bucure fanii. Cu muzica cu  energie cu  vointa sa de a face  lucruri  frumoase.

Lucruri facute  cu implicare niciodata nu i-a placut sa faca lucruri  pe care sa nu le duca la bun sfarsit. Inima mare , COSMIN se implica si in cazuri umanitare.

Calatoreste, e inconjurat de prieteni , inspira oamenii.  Povestile PROFULUI DE VIN au culoare si  frumusete.

COSMIN TUDORAN in continuare ARTIST in ce face. Dupa prima editie MASTERCHEF putem spune ca emisiunea va fi un succes.

Juratii JOSEPH HADAD, SILVIU CHELARU si COSMIN TUDORAN fac sarea si piperul emisunii. Si da, ne era dor de OMUL COSMIN TUDORAN.
MAI POTI CITI