IMPERIUL LEILOR inscrieri tineri antreprenori pe imperiulleilor.protv.ro potrivit regulamentului

Dacă dorești să investești în tine, înscrie-te online la casting pe imperiulleilor.protv.ro și poți să-ți vezi visul finanțat conform regulamentului concursului

Formatul emisiunii concurs IMPERIUL LEILOR îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potențialul ei și să lupte ca niște lei ca să câștige supremația asupra propunerii respective.

Dar nu puțini din cei inscrisi la Imperiul Leilor vor plecă acasă fără a obține finanțarea dorită.

Imperiul Leilor este un format de televiziune care duce tensiunea la un nivel extrem de ridicat și este produs în peste 30 de țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel, ajungând astfel pe toate continentele.

regulament inscrieri imperiul leilor pro tv

Tinerii antreprenori care s-au inscris in concursul imperiulleilor.protv.ro si care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde contur trebuie să dezvolte un plan pe care să-l susțină în fața unui grup de potențiali investitori, format din oameni de afaceri români care și-au demonstrat deja abilitățile în business-uri de succes.

Acești tineri antreprenori au sarcina extrem de dificilă de a convinge unul sau mai mulți potențiali investitori să aloce suma necesară pentru finanțarea proiectului propus.

Cum orice investiție presupune și riscuri, investitorii vor analiza proiectele propuse din toate punctele de vedere.

Tinerii antreprenori de la Imperiul Leilor au sarcina deloc ușoară de a-i convinge pe investitori cu planuri și cifre de afaceri bine documentate, dar în același timp vor trebui să poată gestiona discuția cu aceștia, să răspundă provocărilor care le vor fi aduse și să demonstreze că sunt suficient de puternici să pună în aplicare planul de business.
MAI POTI CITI