Pareri APA de GURA MICELARA LACALUT Multi-Effect, pret bun, beneficii mari

Opiniile consumatorilor despe noua apa de gura LACALUT Multi-Effect micelara sunt pozitive pe forumurile despre produse inovative pentru igiena gurii si exprima increderea si multumirea acestora.

Apă de gură micelară protecție anti-tartru Lacalut, 500 ml se gaseste in farmaciile Tei la un pret aproximativ de 15 lei.

Parerea consumatorilor despre extrasa Apa de Gura Micelara LACALUT Multi-Effect din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre apa de gura antitartru, apa de gura terapeutica, :

1. Sentiment Pozitiv - 0,75

2. Sentiment Negativ- 0,50

3. Sentiment Neutru - 0,60
Apă de gură micelară Lacalut cu protecție anti-tartru

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Apa de gura Micelara LACALUT Multi-Effect este un produs cu actiune antibacteriana care reduce tartrul, combate placa bacteriana, protejeaza impotriva formarii cariilor, ingrijeste gingiile, mentine albul natural al dintilor si improspateaza respiratia.

Pentru a evita formarea tartrului în spațiile interdentare este necesară curățarea atentă a danturii.

Micelele sunt structuri complexe având forma unor microsfere invizibile care prezintă un nucleu solubil în grăsimi și un înveliș solubil în apă.

Cu ajutorul tehnologiei micelare inovatoare, bacteriile din spațiile greu accesibile ale cavității bucale sunt atrase ca un magnet și captate de micelele mici și flexibile, fiind evacuate ulterior.

Proprietăți Apa de gura Micelara LACALUT Multi-Effect

- acțiune antibacteriană;

- conferă o respirație proaspătă;

- previne formarea tartrului și a inflamațiilor gingivale;

Formula inovatoare protejează împotriva depunerilor dăunătoare și a tartrului, chiar și în zonele unde accesul cu periuța de dinți este dificil.

În plus, previne formarea cariilor și a problemelor gingivale. Produsul are efect pe termen lung, conferind o senzație de prospețime.

Mod de utilizare Apa de gura Micelara LACALUT Multi-Effect:

Se clătește gura cu 15 ml (aprox. ½ din capac) timp de 30 de secunde.

După folosire nu este necesară clătirea cavității bucale cu apă potabilă.

NU se ingerează.

Aroma de frozen mango. Destinat exclusiv adulților.
MAI POTI CITI