CUVINTE de La Multi Ani pentru sotul meu. Mesaje La multi ani binecuvantati pentru sot.

Selectie de mesaje, cuvinte de La Multi Ani sotul meu, urari pentru dragul nostru sot si tatic la multi ani pentru cel mai bun sot si tatic.

Folosește aceste citate de dragoste pentru soț chiar în fiecare zi. O sotie nu are nevoie de o zi specială pentru a-și arăta dragostea față de jumătatea sa.

Încercați să trimiteți niște mesaje de dragoste soțului iubit si drag și veți realiza că acele cuvinte încă arată magia lor.

a) Azi e ziua ta, iubitule. Își doresc să fii înzestrat cu gingășia primăverii, puritatea iernii, frumusețea toamnei și veselia verii. Să ai o viață strălucitoare și să nu-ți fie frică să amesteci culorile, să creezi, să pictezi în fiecare zi, iar eu o să-ți fiu alături și o să-ți transmit pensulele.
mesaje cu cuvinte de la multi ani pentru cel mai bun sot si tatic
b) Un cadou de vis pentru un sot de vis. Daca as fi stiut ce frumoasa va fi viata cu tine te-as fi cerut de sot in clipa in care te-am cunoscut. Ce bine ca esti al meu ! Sotia ta recunoscatore.

c) Iubitul meu, te felicit cu ziua ta de naștere. Îți doresc mereu să zâmbești, bucuria să fie mereu prezentă în viața ta, iar fericirea să fie reală și una pentru noi amândoi.

d) Tu ai puteri mai presus de ale ingerilor si viata mea este paradisiaca alaturi de tine. Stapanul inimii mele, iti ofer azi roadele ei, care ti se cuvin : toata dragostea mea iti apartine. Scumpul mea sot te ador.

e) Nici o lumină mai mare nu-mi luminează calea decât iubirea și schimbarea pe care mi-ai adus-o în viața mea. Multumesc, iubire!

f) Dragul meu sot tu ești cel mai minunat barbat din lume! Nimeni n-ar îndrăzni să concureze cu tine în frumusețe și nici în inteligență. Îți doresc sănătate, fericire, lumea să te admire de departe și în tăcere, iar eu promit să nu fiu geloasa. Te iubesc!

g) Împreună cu tine, pot fi cel mai sincer și mai bun om și nu-mi fac griji pentru a fi judecat, pentru că tu ești jumătatea mea mai bună în sensul cel mai adevărat. Te iubesc sotul meu binecuvantat!

h) Tu ești acel barbat care mi-a transformat imperfecțiunile în perfecțiuni, doar prin atingerea dragostei tale. Te iubesc, frumoasul meu soț!

i) Dragostea mea, ești cea mai frumoasă ființă de pe această planetă! Îți urez o zi de naștere fericită! Bucurie și succes fără întrerupere, fericire sinceră și dragoste neîncetată. La mulți ani!

j) Cand te strang in brate pune-ti palma pe inima mea sa simti cum te iubesc la fel ca-n prima zi. Dragostea nu are varsta si tu esti toata numai dragoste. Un cadou romantic pentru romanticul meu sot binecuvantat!

k) Mi-ai facut inima să o topești și să o umpli cu iubire. Când te uiți la mine, mă simt dependent de tine! Te iubesc atât de mult dragul meu sot!

l) Luptele și argumentele, suișurile și coborâșurile, îmbrățișările și sărutările, zâmbetele și încruntările. Vom naviga prin toate împreună, nu doar acum, ci pentru totdeauna. Te iubesc sotul meu drag!
MAI POTI CITI