Ce inseamna cand VISEZI AUR rupt. Semnificatie aur galben si mult in VISE conform dictionarului de vise.

Dictionar de VISE: semnificatie interpretare ce inseamna cand visezi aur rupt, talmacirea viselor cand visezi aur inele,  aur si bani, multe bijuterii galbene.

Conform talmacirilor dictionarului viselor, aurul poate simboliza in vis soarele, viata, lumina. Aurul este deseori asociat cu iluminarea interioara.

Monedele din aur in vis simbolizeaza succesul si bunastarea. Daca visezi monede de aur inseamna ca urmeaza o perioada buna pentru tine in care lumea o sa te ajute si o sa iti faca mult bine.

Dictionarul de vise spune in talmacirile lui ca atunci cand te uiti cu insistenta la o moneda de aur inseamna ca ai facut o obsesie pentru o persoana de sex opus care nu iti impartaseste sentimentele.

Praful de aur poate insemna in visele tale regretele de a fi pierdut pe cineva drag sau o relatie care s-a rupt din vina ta.
dictionar vise semnificatie talmacire cand visezi aur galben bijuterii

Frunzele de aur indica un viitor luminos si prosper.  Pestisorul de aur simbolizeaza bunastarea, succesul, aventuri placute.

Oala cu aur in vise poate avea semnificatia unei recompense pentru munca ta, pentru efortul sau dedicarea depuse intr-o actiune.

Aurul in vis mai poate aduce mesajul necesitatii reevaluarii unei relatii. Poate ca situatia sau persoana merita mai multa atentie din partea ta sau poate ca o subestimezi si nu ii apreciezi adevarata valoare.

Visul in care descoperim aur sugereaza ca am descoperit acele caracteristici ori in noi, ori in alte persoane.

Cand visam ca ingropam aur, in realitate, incercam sa ascundem ceva, poate anumite informatii sau cunostinte de care dispunem.

Daca visam ca scoatem aur din mina, vom fi iritati de anumite situatii din familie.

Daca cumparam aur sub orice forma s-ar putea sa pierdem niste prieteni din cauza zgarceniei.

ATENTIE! Un inel de aur sau argint rupt in vis prevesteste o despartire, motiv pentru care ar trebui sa acorzi mai multa atentie semnelor care apar in relatia cu partenerul de cuplu.

Totodata, pentru persoanele casatorite, aparitia unui inel rupt in vis potrivit dictionarului viselor nu aduce decat ghinion.
MAI POTI CITI