URARI pentru Fin si Finuta de BOTEZ. Urari de botez crestine pentru FETE si BAIETI.

Pentru voi o selectie buna de urari de botez pentru bunici, urari de botez pentru copii, urari de botez pentru finuta, urari de botez pentru gemeni, urari de botez pentru nepoata pe care se le folositi cu acesta ocazie deosebita din viata.

Cele mai frumoase mesaje urari de botez

1) Botez fericit! Copilul sa fie sanatos si norocos in viata, iar pe parinti sa-i faca bucurosi si mandrii de el!

2) Ii uram micutului ca viata sa-i fie lina si senina precum cerul de vara si calea presarata cu petale de trandafiri, iar sanatatea de fier sa tina companie fericirii depline si norocului. Botez fericit

3) Dragostea cu care intampinam venirea nou nascutului pe lume sa ii netezeasca drumul in viata si sa ii ofere un viitor plin de bunastare si impliniri!
urari de botez crestine pentru fin si finuta la baita

4) Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc venit in familie, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata.

5)  La botezul tau iti uram multa sanatate, curajul de a merge pe drumul tau propriu, credinta ca poti muta muntii din loc si increderea in puterea ta! Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata fericita!

6) Dumnezeu sa te binecuvanteze, sa-ti arate drumul cel drept, sa-ti daruiasca puterea sa te ridici cand necazurile te ingenuncheaza, sa-ti daruiasca puterea de a invinge, de a gasi intelepciunea, bunatatea si norocul de care ai atata nevoie!

7) Cel care spune ca exista sapte minuni in lume Acela nu stie ce e nasterea unui copil Cel care spune ca bogatia e totul Acela nu a vazut un copil zambind Cel care spune ca lumea nu mai poate fi salvata Acela a uitat ca un copil inseamna speranta

8) Sa cresti mare, mare,mare, Sa ai parte de iubire, Sa ai parte de noroc, Sa traiesti in fericire, Cu tot neamul la un loc! La Multi Ani si botez fericit!

9) Trei zane ursitoare vor veni indata la nasterea micutului soarta sa-i meneasca si cu al lor har sa-i ofere in dar un viitor implinit ca sa fie fericit, un viitor luminos ca sa fie sanatos.

10) Astazi, la botezul tau, o zi atat de insemnata pentru tine, vom planta un copac ca simbol al dragostei, fericirii, armoniei si increderii in mica noastra familie, acolo unde se afla radacinile vietii tale. Bine ai venit in viata noastra!

Botezul unui copil este un mare prilej de bucurie pentru proaspetii parinti dar si pentru restul familiei si prieteni iar aceste mesaje de invitatii botez, mesaje urari de botez, urari baita botez sunt exact modul de a fi alaturi la acest eveniment.
MAI POTI CITI