SOC! Mihaela Luiza Melencu si Alexandra Macesanu gasite MOARTE. SUSPECTUL un mecanic auto in varsta de 65 de ani

Wiki terifiant desprins parca din filmele horror tinere UCISE şi ARSE Oase şi haine au fost găsite vineri de dimineaţă în casa şoferului care a luat-o la ocazie pe Alexandra Macesanu, fata dispărută la Caracal, miercuri, 25 iulie 2019.

Poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliul unui mecanic auto, cel în maşina căruia s-a urcat fata.

Prima care a dispărut este Mihaela Luiza Melencu (varsta de19 ani), care, pe 14 aprilie 2019, a plecat din casa din comuna Dioști, pentru a scoate bani de la bancomat.

Când s-a întors, Mihaela Luiza Melencu (LULU) s-a urcat într-o mașină la ocazie, apoi a dispărut fără urmă.
Cele doua fete din Caracal, disparute la diferenta de trei luni, ucise de soferul care le-a luat la ocazie

La trei luni distanță, pe 25 iulie 2019, a dispărut și Alexandra Măceșanu (15 ani), o fată din comuna Dobrosloveni, care s-a întors de la liceul unde învăța – tot cu o mașină de ocazie. Și ea a dispărut fără urmă.

Asadra, Mihaela Luiza Melencu si Alexandra Macesanu de vârste apropiate, se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie, şi nu au mai fost văzute vreodată.

Poliţiştii, susţin surse din anchetă, ar fi găsit rămăşiţe ale celor două adolescente, în casa unui mecanic auto din Caracal.

Poliţiştii au descoperit vineri de dimineaţă oase şi haine în casa celui care le-a luat la ocazie, conform unor surse din anchetă.

Surse care susţin că e vorba de TREI tinere UCISE şi ARSE, în butoaie, de bărbatul suspectat acum de crimă.

Cum a fost posibila localizarea suspectului in moartea tinerelor Mihaela Luiza Melencu si Alexandra Macesan?

Ei bine se pare ca potrivit unor surse din anchetă, Alexandra Macesan avea un telefon perfomant şi acesta a fost localizat de poliţişti la locuinţa mecanicului auto care a luat-o la ocazie.
MAI POTI CITI