Wiki ce este NATIONBUILDER. Un PLUS sau un MINUS pentru partidele politice.

WIKI: Softul NationBuilder este ceea ce au în comun campania Brexit și ascensiunea lui Donald Trump la poziția de președinte al SUA.

De asemenea site-ul www.ro.plus este construită folosind platforma NationBuilder. Ciolos Rulz!!!

NationBuilder Network este probabil unul dintre cele mai cunoscute programe folosit in SUA de catre democrati, inclusiv de Barack Obama in alegerile din anul 2008.

Democratii americani au invatat lectia si folosesc frecvent softul NationBuilder Network dar nici republicanii nu il evita.

Pe scurt, 3dna, Corp a pornit de la conceptul unei platforme de implicare comunitare si s-a dezvoltat foarte mult.
wiki nationbuilder plus login contul meu

NationBuilder are si in plus un produs numit NationBuilder Leader bun pentru un sef de partid!

NationBuilder este un CRM utilizat de partide și ONG-uri din toată lumea creat de Jim Gilliam unul unul dintre pionierii mai discreți ai internetului - a lansat Business.com, a lucrat la unul dintre primele motoare de căutare. Lycos, și altele.

NationBuilder îi ajută pe indivizi și organizații să-și impună influența în lumea întreagă. Lucru pe care Emmanuel Macron si miscarea "République En Marche!" l-au obtinut cu  ajutorul NationBuilder.

NationBuilder  este un instrument unic pentru organizarea de evenimente, trimiterea de mesaje prin e-mail și pe social media, precum și actualizarea site-ului campaniei.

NationBuilder este un instrument care poate fi folosit pentru a ajuta o nouă idee sau punct de vedere să ajungă bine tintit la alegători.

NationBuilder reprezinta puterea internetului, valorificată de un produs revolutionar.

NationBuilder  este, de asemenea, un instrument pentru a ajunge la persoanele care ar putea să nu audă altfel un anumit punct de vedere.

Funcțiile sale de direcționare și filtrare, pot fi folosite pentru a găsi și a aborda audiențe neexploatate anterior.

Există o mulțime de modalități de a învăța despre alte persoane, de a vă conecta cu oameni care nu sunt ca tine. Totul este pe internet.

Oamenii trebuie doar să-i dorească. Aceasta este următoarea provocare pentru NationBuilder si NationBuilder Leader!

De aceea NationBuilder este deseori considerata  a fi o companie condusă de misiunea dedicată eliminării barierelor din conducere, astfel încât oricine, oriunde poate conduce.
MAI POTI CITI