Regulament THE DANCE FLOOR 2019 inscrieri online pe casting.kanald.ro pentru competitia dansului,

Conform regulamentului in noua emisiune concurs de la Kanal D, The Dance Floor, Castigatorul va intra in posesia premiului de 100.000 de lei, adica aproximativ 20.000 de euro.

Kanal D iti pregateste, pentru toamna lui 2019, un show international de anvergura, „The Dance Floor” (titlul formatului original)

„The Dance Floor” este o competitie de intensitate maxima, care combina perfect bucuria dansului cu frumusetea reusitei de a fi cel mai bun.

Toti cei carora le place dansul si isi doresc sa intre in competitia televizata pentru a-si demonstra talentul, se pot inscrie pe pagina oficiala de casting a emisiunii: casting.kanald.ro

Ii asteapta foarte multe provocari, lumina reflectoarelor, adrenalina si frumusetea unui show de televiziune total.
forum pareri inscrieri competitia dansului the dance floor kanal d

In afara de datele personale pentru a te inscrie la THE DANCE FLOOR mai trebuie sa raspunzi si unui miniinterviu care consta in urmatoarele intrebari:
  • Ai un cont de Instagram? Care e adresa acestuia?
  • Ai un cont de Instagram? Care e adresa acestuia?
  • Ce inaltime/greutate ai?
  • Ai mai participat pana acum intr-o emisiune televizata? Daca da, in care?
  • Ce fel de dansator esti? (amator/profesionist)
  • Care este dansul tau preferat?

Concurentii care vor intra in competitia dansului isi vor demonstra calitatile de artisti, intr-o gama variata de stiluri de dans, iar evolutiile lor spectaculoase vor fi insotite de cele mai tari hituri ale momentului.

Datele dvs. personale din formularul de inscriere pentru competitia dansului sunt prelucrate de Kanal D numai pentru scopurile specificate in politica de confidentialitate si sunt pastrate doar atât cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care informatiile respective sunt prelucrate.

La data acestui document, datele personale sunt pastrate pentru perioada de 3 ani, pe care o consideram necesara în mod rezonabil.
MAI POTI CITI