Pareri forum Farmec benzi DEPILATOARE pentru fata si corp: eficiente pe par scurt pentru o piele fina si hidratată

Scor agregat pareri si a comentarii despre Farmec benzi DEPILATOARE ceara-gel pentru fata si corp de pe forumurile cu topicuri despre benzi depilatoare inghinale, ceara depilatoare farmec, benzi pentru epilat tpu:

a) Utilitatea produsului: 4,4 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,0 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,0 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,4 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 3,6 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu produsele depilatoare Farmec: 4,2 din 5

Farmec si-a extins gama de depilatoare cu benzile depilatoare pentru față cu ceară-gel și benzile depilatoare pentru corp cu ceară-gel, create avand la baza ingredienter de ultimă generație și  inovații în ceea ce privește modul de utilizare și prezentare.
opinii farmec benzi depilatoare fata corp cu ceara si gel epilare fara durere

Gama Farmec Depilatoare conține produse variate, adresate tuturor tipurilor de epilare.

Astfel, consumatorii pot opta pentru creme depilatoare, benzi pentru față sau corp, ceară cu încălzire în cuptorul cu microunde, ceară cu încălzire pe foc, ceară tip gel, perle de ceară, roll-on geluri, soluții de curățare a cerii după epilare, cât și accesorii pentru epilare.

Toate produsele Farmec Depilatoare au acțiune rapidă și eficiență sporită, conținut ridicat de ingrediente active pentru îmbunătățirea toleranței la nivelul pielii, dar și hidratare, catifelare și protecție. 

Benzile depilatoare Farmec cu ceara-gel nu necesită frecare pentru desprindere, sunt testate pe piele sensibilă, sunt eficiente pe păr scurt, iar structura de gel a cerii conferă o mai bună aderență.

De asemenea, noile benzi de epilat Farmec conțin in compozitie extract de Ceai Matcha și Bambus, pentru o piele fină și hidratată după epilare.

Benzile pentru epilat de la Farmec sunt recomandate pentru faţă, zona inghinală şi micile corecţii.
eficiente pe păr scurt 2-5 mm, potrivite pentru piele sensibilă, ”fără frecare” pentru desprinderea benzilor.

Mai mult, în componența gamei Farmec Depilatoare ceara - gel există produse cu viteză de acțiune avansată, lăsând o senzație de prospețime și un parfum plăcut în doar trei minute de la aplicare.

În ceea ce privește forma de prezentare, produsele Farmec Depilatoare se regăsesc în formate ergonomice, adaptate în funcție de zona de aplicare, astfel încât să fie ușor de utilizat.
MAI POTI CITI