Pareri forum Balsam SANO Maxima Perfume Collection: Ultra Concentrat cu un parfum intens si proaspat.

Nouă gamă de Balsam de Rufe Ultra Concentrat - Sano Maxima Perfume Collection beneficiaza pe forumuri de pareri pozitive care scot in evidenta faptul ca parfumul balsamului este intens și bogat si dureaza mult timp.

Sano a lansat de curand Sano Maxima Perfume Collection, o colecție de balsamuri pentru țesături cu parfum intens și bogat, inspirat din natură, creat de experți internaționali în parfumuri - pentru țesături cu un parfum proaspăt, de care consumatorii se pot bucura pentru mult timp.

Maxima Perfume Collection, este o colecție de parfumuri intense și bogate, fiecare create de experți internaționali în parfumuri – pentru țesături cu un parfum proaspăt, de care te bucuri pentru mult timp.
parerile forumurilor Balsam SANO Maxima Perfume Collection

Sano Maxima ii invită pe toti consumatorii si pe cei doar curiosi să exploreze noua gamă de balsamuri si detergenti, inclusiv noul detergent pudră Maxima care curăță puternic și lasă un parfum de lungă durată, accesând link-ul: https://maxima.sanoromania.ro

Gama de balsamuri SANO Maxima Perfume Collection cuprinde urmatoare produse

a) Soft Silk Sano Maxima balsam ultra concentrat 1L (50 utilizări)

Inspirat de mirosul delicat al florilor de migdal, briza proaspătă de primăvară și mângâierea blanda de matase.

b) Blue Blossom Sano Maxima balsam ultra concentrat 1L (50 utilizări)

Inspirat de briza dimineții răcoritoare, apa rece și florile albastre de primăvară.

c) Wild Pearl Sano Maxima balsam ultra concentrat 1L (50 utilizari) 

Inspirat de parfumul delicat al florilor de albe.

d) Golden Sunset Sano Maxima balsam ultra concentrat 1L (50 utilizari)

Inspirat de roua diminetii, cu al sau parfum curat si proaspat, si de florile de primavara.
Golden Sunset

Acest din urma balsam, Sano Maxima Golden Sunset ne-a facut cea mai buna pareri. Parfumul sau incanta simturile fara a fi agresiv. (VERIFICA AICI PRETURILE)

În România, compania SANO este prezenta de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergenți pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial.
MAI POTI CITI