PROMOTIE PROVIDENT: Imprumut cu Reducere pentru clientii cu raspunsuri corecte intrebari sigurantafinanciara.ro

Clienții Provident care vor solicita până în 6 august un împrumut online nebancar urgent, îndeplinind condițiile normale de eligibilitate, vor putea beneficia de o reducere de 10 puncte procentuale la dobândă.

Astfel, Provident își recompensează clienții pentru cunostințele financiare, oferind o reducere a dobânzii la accesarea unui împrumut rapid.

Clientii Provident care vor beneficia de reducerea la dobanda creditului online rapid sunt clienții care vor raspunde corect la 4 întrebari de educație financiară. (INTRA IN PROMOTIE)

Cei care își doresc să își testeze cunoștințele de educație financiară o pot face pe platforma online www.sigurantafinanciara.ro. Site-ul oferă 10 modele de calculatoare de buget și a fost accesat de peste 100.000 de români în ultimii ani.
raspunsuri la intrebari oferta provident reducere dobanda credit online rapid

Provident oferă împrumuturi de 500 -15.000 de lei pe perioade de până la 134 de săptămâni.

Toți clienții care solicită un credit online Provident și răspund corect la cele patru întrebări consecutive vor putea beneficia de reducerea totală de cost rezultată din scăderea cu 10 puncte procentuale a dobânzii pentru un împrumut reprezentantiv pentru portofoliul Provident de 3.500 de lei pe 74 de săptămâni, de 315 lei.

Reducerea se aplică la oferta standard de împrumuturi Provident, care este în vigoare din martie 2018 și care va fi în continuare disponibilă pentru clienții care nu doresc să dea testul de educație financiară.

Platforma de testare dispune de peste 250 de întrebări dezvoltate împreună cu experții Finzoom, validate de către Asociaţia Utilizatorilor Români de Servicii Financiare (AURSF), iar utilizatorii vor avea la dispoziție încercări nelimitate de a răspunde. (VEZI INTREBARILE PROVIDENT)

Gradul de dificultate al întrebărilot depe site-ul www.sigurantafinanciara.ro este unul scăzut spre mediu și acoperă domenii economice și financiare multiple, inclusiv produse și servicii care nu se află în portofoliul Provident.
MAI POTI CITI