VARA CULTURALA la COMARNIC a IV-a editie a ASOCIATIEI CULTURALE LESPEZI 2004 un eveniment cultural dedicat iubitorilor cartilor

In acest weekend in perioada  12 -14 iulie 2019 sunteti invitati sa participati la cea de-a IV-a editie  a "ASOCIATIEI CULTURALE LESPEZI 2004".

Evenimentul este organizat cu sprijinul  PRIMARIEI COMARNIC. Prima editie in 2004 a fost organizata cu ocazia CENTENARULUI  MARII UNIRI.

Urmeaza a doua editie in 2005 a treia editie la departare de ceva ani in 2018 si am ajuns si la cea de-a patra editie in 2019.

Era pacat sa nu se pastreze  traditia aceasta frumoasa mai ales  ca sigur nu stiati ca SCHITUL LESPEZI se mandreste cu  faptul de a fi cea mai veche asezare de pe valea superioara a VAII PRAHOVEI.
Pareri Eveniment VARA CULTURALA la COMARNIC

Dateaza din anul 1661. Editia  2019 a ASOCIATIEI CULTURALE "LESPEZI 2004" este dedicata in memoriam scriitorilor MARTHA BIBESCU si STELIAN TABARASI.

Participa  scriitori, poeti dar si grupuri corale, folcloristi  si aceasta este ocazia prin care elevii isi pot demonstra talentul literar. Veti avea posibilitatea sa vedeti piese de teatru, scenete dar si dansuri populare.

Repertoriul  va cuprinde creatii din operele clasice, traditioanale si moderne.

O adevarata manifestare culturala ca aceasta a ASOCIATIEI LESPEZI 2004 merita sa fie cunoscuta. Si cum altfel daca nu prin organizarea unor expozitii de carti si de fotografii.

Expozitii de fotografii de epoca si carti din marea si frumoasa literatura belestristica.

Un bun prilej ca editurile din tara sa fie prezente. Anul acesta un cadrul evenimentului se va desfasura si cea de-a doua editie a concursului literar "MARTHA BIBESCU".

Concursul ofera ocazia tinerelor sperante din lumea poeziei. Poeti si poete care nu au mai publicat au ocazia sa o faca acum.

Sansa de a publica prima carte va fi valorificata in fata unui juriu de specialitate. ASOCIATIA CULTURALA " LESPEZI 2004" va oferi o sponsorizare pentru a veni in ajutorul  poetilor.

O singura conditie le este impusa tinerilor poeti si anume cea legata de varsta. Debutantii trebuie sa aiba pana in 30 de ani.

Manuscrisele se vor trimite  la adresa : COMARNIC, CARTIERUL POIANA 287, judetul PRAHOVA, cod 105700.

Nu uitati sa mentionati ca manuscrisele voastre sa  ajunga in atentia domnului VASILE CIUTACU.

Si nu uitai sa trimiteti in alt plic si datele voastre de identificare cu nume , prenume si alaturat o copie  xerox dupa cartea de identitate / buletin de identitate.

Data limita este 11 iulie 2019.

Primaria COMARNIC  vine in sprijinul iubitorilor artei a celor ce iubesc  cartile  dansul , teatrul. Este dovada  implicarii intr-un eveniment  care trebuie sa continuie.

Pentru a crede in frumusetea si bucuria pe care cartile si cultura ne-o pot oferi. Si un bonus de neratat.

Aerul curat, frumusetea peisajelor, mancarea buna. Si ocazia dea  fi martorii unui eveniment  care sa demonstreze puterea CULTURII.

Veniti la COMARNIC in acest weekend. Fiti parte a editiei 2019 a ASOCIATIEI CULTURALE "LESPEZI 2004".

Vara este anotinpul relaxarii. Putine lucruri pot inlocui bucuria de a citi. Si cu atat mai mult  ne bucuram  sa aflam de existenta unor evenimente care promoveaza cultura.

In goana dupa bani mai exista o speranta. Sunt oameni care vor sa scrie  sa publice sa devina scriitori.

O lume aparte  iar dumneavoastra sunt invitati sa participati.

Nu uitati  12-14 iulie 2019 COMARNIC, VARA CULTURALA si ASOCIATIA CULTURALA "LESPEZI 2004".
MAI POTI CITI