Impresii PRAVALIA lui MANUC, pareri despre o BACANIE cu produse tradiționale românești din Bucuresti.

Prăvălia lui Manuc, cel mai nou spațiu al Grupului City Grill, aduce în centrul Bucurestiului produse tradiționale românești, fiind prima investiție a grupului în această nouă direcție.

Băcănia, care are locatia în continuarea restaurantului HANULUI lui MANUC, reper emblematic pentru București, este destinată atât clienților Hanului, cât și tuturor celor aflați în căutarea de produse tradiționale românești, preparate după rețete vechi.

Parerea consumatorilor despre Bacania Prăvălia lui Manuc extrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre magazin produse traditionale bucuresti, firme produse traditionale romanesti, magazin produse traditionale romanesti din carne:

1. Sentiment Pozitiv - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,60
pareri pravalia lui manuc forumuri produse traditionale romanesti

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat parerile despre Prăvălia lui Manuc Bucuresti
  • Entuziasm - 65%
  • Curiozitate - 56%
  • Dorința de perfecțiune - 54%
  • Autoexprimare - 69%

Spațiul devenit disponibil în continuarea Hanului era prea mic pentru cei de la City Grill sa se gandeasca să extinda restaurantul.

Tocmai de aceea, știind foarte bine că zona era cunoscută în perioada interbelică pentru varietatea de prăvălii, s-au lăsați inspirați de acest lucru și au decis să deschida o băcănie, o prăvălie traditionala ca pe vremeuri.

În contextul în care traficul de turiști la Hanu’ lui Manuc în sezon este foarte mare, fiind considerat un punct de atracție al Capitalei, prăvălia vine ca o continuare firească, oferind o mostră de produse tradiționale românești, un suvenir care întregește experiența culturii romanesti.

Prăvălia lui Manuc dispune de o suprafață totală de 103 metri pătrați, pe trei nivele – parter, etaj și supantă, iar investiția totală în amenajarea acestuia a fost de aproximativ 80.000 de euro.

Prăvălia lui Manuc vizează deopotrivă clienți turiști, dar și persoane care își doresc să cumpere local, produsele disponibile fiind exclusiv produse românești, după rețete tradiționale.

Prăvălia lui Manuc funcționează ca o băcănie, comercializând gemuri și dulcețuri, mezeluri și brânzeturi, sortimente variate de zacuscă, vinuri și alte produse alcoolice, toate realizate după rețete românești vechi, astfel încât gustul să rămână autentic.

Proporția clienților străini la Restaurant Hanul lu’ Manuc ajunge la peste 50% pe timpul verii, datorită grupurilor organizate, pentru care restaurantul este un punct de atracție, dar și vizitatorilor individuali aflați în căutarea locurilor emblematice ale orașului.

Asadar amatorii de "fineturi boieresti" sunt așteptați să treacă pragul Prăvăliei lui Manuc. Băcănia, își așteaptă mușteriii cu gemuri și dulcețuri, zacuscă, dar și vinuri, mezeluri și brânzeturi.

Bacania deschisa în continuarea Hanului lui Manuc invită și la degustare, dispunând de 45 de locuri.
MAI POTI CITI